Cum o surprinde soțul pe Andreea Esca, după 22 de ani de căsnicie: „Eu sunt chiar o răsfățată a sorții”


Andreea Esca și soțul său s-au cunoscut în urmă cu mai bine de 20 de ani. La acea vreme, soțul jurnalistei lucra la o fabrică de unde se luau ținute pentru angajații postului ProTV. Mai târziu, cei doi s-au întâlnit la un eveniment și au decis să-și continue drumul împreună. 

Vedeta nu vorbește foarte des despre relația sa de cuplu, însă recent a povestit cum întreține flacăra iubirii în mariajul său.

Eu sunt chiar o răsfățată a sorții, în viața de zi cu zi, dar nu pentru că sunt Andreea Esca. Pur și simplu mi-a dat Dumnezeu noroc să fiu răsfățată, așa cum sper să se întâmple pentru toate femeile. Nu poți sa fii decât fericit că se întâmplă asemenea lucruri în viața ta.

Sunt o romantică incurabilă. Atunci când iubești pe cineva orice gest ți se pare extraordinar. Nu trebuie să așteptăm neapărat să se întâmple ceva cum n-am mai văzut, important e să se întâmple o emoție acolo. De fapt este vorba despre emoție!”, a declarat Andreea Esca pentru Click.

Andrea speră ca soțul ei o surprinde în fiecare zi, nu doar la ocazii speciale.

Trebuie să sărbătorim de fiecare dată când suntem îndrăgostiți, indiferent de dată. Dacă suntem îndrăgostiți sărbătorim, dacă nu suntem îndrăgostiți nu sărbătorim. Nu trebuie să ne uităm la data din calendar!”, a mai spus vedeta Pro TV.

Comentarii Facebook