Revelion, „la pachet”: Cât costă o masă completă dacă e comandată de la restaurant


Nu toţi pleacă de acasă în noaptea de Revelion şi nu toți se pricep la bucătărie, plus că mulţi nu au timp, aşa că românii au acum soluţii şi pentru aceste cazuri.

Atunci când timpul ne e duşman, bucătarii ne devin cei mai buni prieteni şi ne pun pe masă cam ce şi-ar pune şi ei pe masă. În jur de 200 de lei costă un platou de 2 kilograme. Dacă vreţi un platou tradiţional cu cârnaţi, cartaboş şi tobă mai scoateţi din buzunar încă 150 de lei, iar dacă vreţi şi piftie costă 50 de lei o jumătate de kilogram. Cam acestea ar fi preţurile pentru un antreu complet.

Pe masa de Revelion, ca fel principal, punem un peşte foarte bun - dorada - care se face cu ierburi aromatice, cu lime, cu rozmarin. După care avem prepeliţă, cu portocală, iar ca garnitură avem cartofi la cuptor sau orez sălbatic”, a declarat bucătarul Robert Massong, potrivit Observator. 


Comentarii Facebook