Prodan primește o „lovitură” în plin de la fostul soț. Reghecampf și Corina Caciuc au dat-o în judecată pe impresară


Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc, actuala lui iubită, au dat-o în judecată pe Anamaria Prodan. Antrenorul de la Universitatea Craiova și partenera sa, au deschis fiecare câte un proces împotriva impresarei.

Anamaria Prodan a anunțat zilele trecute că a întrerupt orice legătură cu soțul ei, iar astăzi s-a aflat că Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au dat-o în judecată, anunță Spynews. Pe Portalul Instanțelor de Judecată, Anamaria Prodan are două dosare noi. Momentan nu se cunosc motivele pentru care cei doi au dat-o în judecată pe impresară, însă cel mai probabil este un răspuns al atacurilor pe care aceasta le-a avut de-a lungul timpului la adresa lor.

În doar câteva luni, Laurențiu Reghecampf urmează să devină tată pentru a treia oară. Corina Caciuc, femeia pentru care antrenorul a decis să divorțeze de Anamaria Prodan, poartă în pântec un băiețel. Dosarul în care antrenorul o dă în judecată pe soția sa a fost înregistrat pe data de 1 martie la Judecătoria Buftea, iar cel în care iubita lui o dă în judecată pe Anamaria Prodan a fost înregistrat pe 2 martie la Tribunalul Ilfov, notează libertatea.ro.

Comentarii Facebook