Duminica 28 Aprilie

Pescobar, atac grobian la adresa unei cântărețe după ce a criticat restaurantul închis de ISU la Cluj: „Ai vrut și tu să te bagi în seamă”


Taverna Racilor din Cluj a fost închisă la începutul lunii ianuarie. Reprezentanții ISU au constatat că în restaurantul din Iulius Mall nu existau instalații cu rol de securitate la incendiu. Pescobar, patronul celebrelor restaurante Taverna Racilor, este însă din nou în atenția publicului. De data aceasta, bărbatul a avut un derapaj pe rețelele de socializare la adresa lui Jessie Banes, cântăreață și radio host la Gold FM. Artista a postat pe contul ei de Instagram un videoclip în care a vorbit despre neregulile identificate de reprezentanții ISU la restaurantul Taverna Racilor din Cluj.

Cântăreața a povestit cum localul deschis pe data de 1 decembrie 2023 în Iulius Mall Cluj a fost închis la nici o lună de la deschidere după ce reprezentanții ISU au identificat că nu existau sisteme de securitate la incendiu în incinta restaurantului, iar terasa nu avea autorizație de construire. Moment în care, patronul de la Taverna Racilor a răbufnit și a jignit-o pe Jessie: „Ferească Dumnezeu ce distrusă ești, ai vrut și tu să te bagi puțin în seamă și mănânci aici rahat! Creveții așa e corect desteapto sa fie consumați și în România 90% dintre locații nu au ISU ! Locația se redeschide mâine și tu tot idioata o să rămâi!”, a fost mesajul jignitor a lui Pescobar, pe numele său real Paul Nicolau, potrivit cancan.ro.

oo.jpeg

Amintim că, Taverna Racilor din Cluj a fost închisă pentru abateri mari.

„În urma controalelor de prevenire efectuate premergător nopții trecerii dintre ani a fost controlat și localul amintit. În urma verificărilor specialiștilor ISU Cluj au fost constatate deficiențe și încălcări grave ale cerinței de securitate la incendiu. Astfel s-a constatat că în spațiul respectiv nu existau instalații cu rol de securitate la incendiu, care erau obligatorii pentru numărul de clienți găsiți în momentul controlului, iar terasa construită adiacent spațiului din incinta complexului comercial nu deținea autorizație de construire. În acest sens s-a aplicat o sancțiune contravențională de 105.000 lei și a fost aplicată măsura complementară de oprire a funcționării și de utilizare a spațiului respectiv”, au transmis cei de la ISU Cluj.

Comentarii Facebook