Miercuri 24 Aprilie

O vor mai vedea fanii la TV pe frumoasa clujeancă, Ioana Petric, după plecarea de la Cronica Cârcotașilor? „Nu am spus că îmi doresc pauză”


După 15 ani petrecuți în familia Prima TV, frumoasa clujeancă Ioana Petric a decis să se retragă de la cârma show-ului Cronica Cârcotașilor. Anunțul a fost făcut de vedetă pe rețelele sociale, iar apoi a revenit și cu un mesaj legat de motivul pentru care a luat această decizie.

De ce? Cu siguranță nu ca să mă mărit, cel puțin din câte știu eu. Dar, recunosc, m-a amuzat teribil ipoteza asta. Nu e nici o criză a vârstei, că e o decizie pe care am întors-o pe toate părțile și am calculat-o bine. Am stat, am pus totul pe foaie, unde sunt, ce simt și unde vreau să ajung și am realizat că sunt într-o zonă de confort care mă ține la distanță de obiectivele mele. Am nevoie de o nouă provocare. Așa am ajuns la concluzia că e mai înțelept să dau acum un pas în spate, pentru ca în viitorul apropiat să pot face un pas și mai mare înainte”, a transmis vedeta urmăritorilor săi.

Ioana Petric a decis că este nevoie de o schimbare pe plan profesional și a ales să plece din postura de prezentatoare a emisiunii. Vedeta spune însă, că cariera sa nu se oprește aici, scopul nu a fost să ia o pauză ci să facă lucruri noi.

i2.jpeg

Întrebată de ego.ro dacă se gândește la un nou proiect în mediul online, Ioana a răspuns:

Eu nu am spus nicio clipă că îmi doresc o pauză, am spus că îmi doresc o schimbare. Îmi doresc să explorez noi posibilități, în care să-mi pun în valoare și alte abilități decât până acum. Simt că sunt într-o perioadă foarte creativă a vieții mele, din care să iasă lucruri mișto, inclusiv în mediul online. Urmează să filmăm al treilea sezon de „HeiRomânia”, proiectul meu de travel din online, după care mă gândesc să dezvolt și alte idei, care nu-mi dau pace de ceva timp. Dar toate la timpul lor, nu vreau să forțez sau să grăbesc nimic.

Clujeanca își amintește și acum în cel mai mic detaliu cum a fost prima zi când a pășit în platou. 

Îmi aduc aminte până în cel mai mic detaliu: emoțiile, luminile, camerele, oamenii, agitația. Mai știu până și coregrafia din preselecții (râde). A fost un început frumos, la fel ca tot ce a urmat după.”, a zis Ioana.

Primul care a aflat despre decizia plecării a fost Șerban Huidu, nu fetele din echipă

De discutat, am discutat cu toți, dar Serban e primul care a aflat decizia finală. A fost super înțelegător, m-a susținut în decizia mea și m-a asigurat că emisiunea merge mai departe și rămâne pe mâini bune”, a încheiat vedeta. 

Șerban Huidu, fostul prezentator de la „Cronica Cârcotașilor”, a vorbit despre relația pe care a avut-o și o are în continuare cu Ioana Petric. Fostul prezentator susține că între el și Ioana a existat o relație apropiată, dar că a văzut-o mereu ca pe fata lui.

i3.jpeg

Credeam că urmează ceva mai roșu, dar o să lămuresc și cu Ioana și cu bebelușele! Cred că bebelușele nu plac unei categorii destul de mici de pudibonzi care au zis că în spatele acestei emisiuni, în care sunt drepte moravuri stau niște bebelușe care chiar asta fac… dansează pe masă! Bebelușa Ioana Petric a făcut Dreptul la Stat. În ciuda tuturor bancurilor făcute pe seama ei, la Universitatea de Stat și lucrează în Cronică de 16 ani! Știu că m-am dus și am luat-o de acasă când avea doar 16 ani, a câștigat un concurs! A fost un concurs și ea l-a câștigat și avea 16 ani și cealaltă, Cristina, avea 15 ani și zece luni! Și m-am dus la Cluj, acasă la ea, să le spun mamei și tatălui că trebuie să vină luni și marți la filmare și venea luni, după școală cu avionul, pleca marți după filmare cu avionul!

Au fost doi ani în care bebelușa a venit în fiecare săptămâna la București, până când să se mute cu școală! Stătea într-un apartament care era al meu! Era foarte apropiată de mine și de familia mea! Iar eu în ele nu am văzut decât fetele mele! E foarte greu să ai o relație cu cineva pe care îl vezi ca fiind fata ta!”, a spus Șerban Huidu, în cadrul emisiunii de pe Kanal D.

Comentarii Facebook