Sambata 3 Decembrie

Milionar român, devastat după ce a investit o avere într-o plajă din Mamaia. Marica, la limita disperării din cauza autorităților


Fostul fotbalist Ciprian Marica trece printr-o situație disperată. După ce s-a retras din cariera de jucător profesionist, Marica a investit banii adunați pe parcursul anilor în diverse afaceri. Chiar dacă unele afaceri i-au băgat sute de mii de euro în conturi, Ciprian Marica pare să nu fi fost inspirat atunci când a investit o avere pentru o plajă din Mamaia.

Milionarul trage un semnal de alarmă către autoritățile române, după ce plaja de un hectar în care a investit 500.000 de euro, în Mamaia, este pustie în plin sezon.

Marica deține o terasă lângă plaja din Mamaia și ar fi dorit ca terasa să ajungă mai aproape de malul mării, pentru ca turiștii să nu întâmpine probleme, chiar și atunci când vine vorba de folosirea toaletelor. Plaja pe care o administrează nu are niciun turist, iar acesta dă vina pe autorități, scrie Antena 3.

Domnilor, au trecut doi ani. Plaja arată așa, cu iarbă, buruieni. Care este soluția? E clar că nu ați gândit-o de la început. Dar măcar după doi ani de zile, așteptam să veniți cu o soluție. Imaginați-vă că un bătrân e la plajă și are nevoie la toaletă. Face 3 minute și 40 de secunde de la plajă la toaletă, într-un mers normal. Toată lumea își face nevoile în mare, pentru că nu poți să mai ajungi. Îți iei o înghețată, până la plajă s-a topit. Domnilor, au trecut doi ani, veniți cu o soluție. Seară bună!”, a fost mesajul lui Ciprian Marica către autorități.

Prețurile sunt extrem de piperate pe plaja lui Marica, un șezlong ajunge să coste în weekend 80 de lei. O șampanie costă de asemenea 800 de lei. Fostul mare fotbalist ar avea un apartament spectaculos chiar în faţa segmentului de plajă pe care îl are în administrare. Marica deţine acolo şi un restaurant de lux.

Comentarii Facebook