Mihaela Buzărnescu, ar vrea o împăcare cu Marco Dulca, în pofida dificultăților din trecut: „sentimente există din ambele părți”


Mihaela Buzărnescu a dezvăluit după despărțirea de Marco Dulca că ar fi trecut printr-o relaţie abuzivă cu jucătorul FCSB. Deși l-a acuzat pe celebrul fotbalist că a abuzat-o, Buzărnescu spune că nu mai este sigură că acesta este finalul relației lor, căci sentimente ar fi „din ambele părți”.

Mihaela Buzărnescu și Marco Dulca au fost împreună timp de șase luni, însă relația lor s-a sfârșit la începutul anului, brusc, după ce jucătoarea de tenis a acuzat că a fost abuzată de actualul fotbalist de la FCSB. Acum, la câteva luni distanță, Buzărnescu se gândește din nou la Dulca, scrie AS.ro. 

E un subiect… nu aș vrea să intru în detalii, este între noi doi. Mi-a părut foarte rău și îmi pare rău și acum pentru ce s-a întâmplat, pentru că sentimente există din ambele părți în continuare. În plus, să nu spui niciodată, niciodată, pentru că tot timpul poți avea a doua șansă. La noi a fost respect profesional, am fost șase luni împreună, o perioadă nu foarte lungă, dar foarte intensă și foarte frumoasă, dar și cu micile lucruri mai puțin plăcute, care m-au afectat mai mult pe mine, ca fată. Eu nu am zis nu, dar depinde de de mai multe lucruri. Fiecare trebuie să-și asume lucrurile mai puțin bune din viața de cuplu. Și eu știu ce am greșit și el știe ce a greșit. Au fost atâtea cupluri care s-au împăcat, dacă n-au fost lucruri grave între ei. Nu se știe ce ne va rezerva viitorul”, a spus Mihaela Buzărnescu, într-un podcast. 34 de ani are Mihaela Buzărnescu. Marco Dulca este cu 11 ani mai tânăr decât jucătoarea de tenis.

Acuzaţii dure ale Mihaelei Buzărnescu la adresa lui Marco Dulca, după despărțire

Mihaela Buzărnescu s-a despărţit de Marco Dulca şi a dezvăluit că ar fi trecut printr-o relaţie abuzivă cu fotbalistul. Cei doi erau împreună de câteva luni, iar jucătoarea de 33 de ani face un anunţ neaşteptat.

Mie îmi pare rău că s-a terminat aşa! Îi urez multă baftă în carieră şi mai multe nu am ce să zic” a spus Marco Dulca, pentru Antena Sport.

Aceste ultime 6 luni au fost foarte grele pentru mine, atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Sunt atât de recunoscătoare că am revenit după accidentare și că pot juca din nou. În viața personală am pus totul pe tavă, m-am implicat total, la fel cum o fac și în viața profesională. Dumnezeu știe prin ce am trecut, dar eu am fost cea care a acceptat insultele, umilințele, accidentările, acuzațiile produse de imaginația lui. Ce abuz mental! Aceste lucruri lasă urme. Toate relele pe care le-am primit și prin care am trecut se vor transforma în ceva bun pentru mine, într-un anumit moment”, a scris Mihaela Buzărnescu, pe contul de Instagram.

Comentarii Facebook