Mesajul lui CRBL după ce s-a mutat de un an în Spania - FOTO


CRBL s-a mutat de un an în Spania, dar străinătat este grea. Artistul locuiește acolo cu toată familia, din toamna lui 2020, dar recent a apărut  în emisiunea ”Teo Show”, unde a vorbit despre experiențele adunate.

Aici sunt 18 sau 20 de grade, așa. Îmi este foarte dor, Teo. O să mă întorc. Deocamdată sunt în deplasare, mai am treabă de făcut pe aici, dar mă întorc acasă, adică, știi cum e. Locul sfințește omul, da, și invers. Îmi e dor de acasă, chiar îmi e dor”, a spus CRBL la Kanal D.

Nu am ținut niciun concert de când am ajuns în Spania. Asta deși muzica a continuat să se numere printre prietenii mei apropiați. Știu însă că am ajuns în faza în care nu mai caut comercialul, că m-am schimbat. Și nu doar eu! S-a schimbat muzica, s-a schimbat gândirea oamenilor. Sincer, nu știu dacă românii sau spaniolii îmi mai înțeleg muzica. Iar asta nu e un reproș. Am ales să mai aștept o vreme, să mai caut. Vă spun doar atât: lucruri serioase și mari urmează!”, povestea CRBL.

Mai mulți artiști din România au decis să se mute cu familiile în Spania. Între ei se numără și Tataie, de a BUG Mafia, care mai vine și cântă în România. 

Comentarii Facebook