Marti 21 Martie

Cătălin Botezatu a vorbit despre relația cu Elena Ceaușescu: Eram preferatul ei. Pe mine m-a ales!


Cătălin Botezatu a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Elena Ceaușescu, al cărui preferat era. ”Alături de Hagi, eram printre puținele persoane din țară care avea mașină străină”.

Pentru că tatăl celebrului designer avea o funcție foarte importantă în politică, familiei Botezatu nu îi lipsea nimic, ba mai mult, Cătălin avea două mașini străine, extrem de scumpe pentru acele vremuri.

Eu nu pot să spun că am avut lipsuri. La noi în debara erau baxuri de Pepsi, aveam cutii întregi cu banane, cutii cu ciocolată chinezească, țigări. Nu mi-a lipsit nimic. Îmi petreceam weekend-urile la Poiana Brașov, iar mai apoi am lucrat ca model, aveam plecări în afara țării. Cred că alături de Hagi, eram printre puținele persoane din țară care avea mașină străină. Aveam un Opel Manta și un Ford Capri, erau mașini sport”, a mai spus Botezatu.

Modellingul în vremea comunismului

Modellingul în vremea comunismului era foarte fain, dar munceam foarte mult. Eu am început la 18 ani, la Centrul de Cercetare al industriei ușoare, era cel mai înalt forum de fashion, lucram cu carte de muncă. Am avut șansa să cunosc toți președinții de stat care au vizitat România, pentru că ori de câte ori aveau o vizită, familia Ceaușescu, în programul pe care îl aveau, le includeau și o prezentare de modă. Uneori aveam și două prezentări de modă pe zi, iar în celelalte zile stăteam în probe”, ne-a mai povestit fostul jurat.

Botezatu, adevărul despre intimitățile cu Elena Ceaușescu: ”Mai beam câte o cafea prin Palatul Primăverii”

Celebrul model a vorbit despre relația intimă pe care a avut-o cu Elena Ceaușescu. Chiar dacă era feblețea primei doamne, nu se ajungea așa ușor la ea, iar Botezatu își amintește că trebuia să aibă analizele la zi, iar starea de sănătate perfectă.

Familia Ceaușescu era o familie extrem de simplă, de normală. Erau haioși, se distrau. Cred că ar fi putut face lucruri frumoase dacă ar mai fi trăit. Noi am avut o relație foarte frumoasă și foarte bună. Într-un complex de împrejurări, doamna Elena Ceaușescu a anunțat că mă dorește doar pe mine să îi ofer flori, am devenit într-un mod tacit preferatul ei. Datorită dânsei, în mai puțin de 24 de ore, am primit buletin de București. Au urmat și intimități, dar mai târziu. Dar nu era ușor să fiu preferatul Elenei Ceaușescu. La fiecare ofertă de flori, trebuia să fiu cu analizele la zi, nu trebuia să fiu răcit. Am avut șansa să mai merg, să mai beau câte o cafea prin Palatul Primăverii.

S-a scris că am fost amantul Elenei Ceaușescu, ce pot să spun eu e că am avut o relație foarte specială, dar un bărbat adevărat nu spune niciodată ce femei a avut. Prin patul meu au trecut foarte multe femei celebre, cu soți celebri, sau măritate în acel moment”, a declarat, pentru FANATIK, Cătălin Botezatu.

Câți bani a făcut Botezatu din modelling, în comunism

Eu mai aveam colaborări cu casa de modă Venus, Adesgo, aveam plecări în afară, în Rusia, Germania. La nemți chiar am câștigat premiul pentru cel mai bun și cel mai rapid manechin european, mă schimbăm în 40 de secunde, iar la ruși, Doamne, făceam o mulțime de bani. Ca să vă dați seama, după fiecare prezentare de la Moscova, eu mă întorceam cu contravaloarea unei Dacii. Acolo chiar se făceau bani frumoși, dar ca să pleci din țară, pe vremea aceea, trebuia să ai dosarul extrem de curat. Pe de altă parte, foarte mulți manechini care au plecat din țară, nu s-au mai întors. Când plecăm în Franța sau în Germania, doar jumătate ne mai întorceam”, ne-a mai povestit Botezatu.

Comentarii Facebook