Margherita de la Clejani, una dintre victimele atacatorului pe trotinetă. A refuzat să rămână internată în spital


Una dintre victimele atacatorului pe trotinetă din Capitală ar fi, potrivit unor surse, Margherita de la Clejani. Aceasta a fost transportată de urgență la Spitalul Universitar, pentru acordarea îngrijirilor medicale. 

Două persoane au fost înțepate, în Capitală, de un individ aflat pe trotinetă. Este vorba despre o tânără de 17 ani și o femeie de 30 care, potrivit unor surse citate de Realitatea PLUS, ar fi Margherita de la Clejani. Tânăra brunetă este fiica cea mare a lui Ioniță și a Vioricăi de la Clejani. Pe lângă ea, celebrul cuplu mai are un băiat, Fulgi. În prezent, cântăreața de muzică de petrecere se află acasă și este în afara oricărui pericol. Agresorul este căutat în continuare de Poliție. 

Potrivit Poliției Capitalei, polițiștii au fost sesizați miercuri seara prin apel la 112 cu privire la faptul că o tânără ar fi fost zgâriată cu un obiect tăietor-înțepător de către un bărbat, care se afla pe o trotinetă, pe o stradă din Sectorul 1. După 10 minute, polițiștii au mai primit o sesizare, conform căreia o altă femeie ar fi fost lovită cu un obiect tăietor-înțepător de către un bărbat pe trotinetă pe o stradă din Sectorul 3.

Margherita a refuzat să rămână internată în spital, întrucât rana care i-a fost provocată se poate vindeca și acasă.

Comentarii Facebook