“Mami, când vii la mine?” - Anamaria Prodan: ”Când o să meriți. Așa mi-am crescut eu copiii, regim militar”


Anamaria Prodan este mama a trei copii, dar se laudă că i-a crescut ca în armată. 

Sarah, fiica Anamariei Prodan, a început de mică să facă foarte multe sporturi, ulterior venind momentul să aleagă ce va face pe viitor, fără să știe că baschetul este sportul practicat de tatăl ei, Tiberiu Dumitrescu. Anamaria Prodan și-a dorit ca fiica ei să ducă sportul mai departe și să înceapă o carieră în acest sens, încă de mica, astfel că la nici 14 ani, Sarah a fost trimisă în America, la una dintre cele mai bune academii, pentru a studia. 

La ora 8 fix se cânta imnul, în picioare. Acolo, cântatul imnului nu era că te ridică doamna profesoară în picioare, acolo, cântatul imnului e o implicație pe care ți-o dădea profesorul, iar fiecare copil de 3 ani era mândru că este american. Le implementa mentalitatea de învingător, nu conta cum te izbește viața, te ridici, mergi mai departe”, a povestit Anamaria Prodan.

Vedeta a recunoscut că și-a crescut copiii în regim militar și nu consideră că prea multă libertate îi ajută să se formeze. 

Eu am preluat de la familia mea, tu nu trebuie să fii sub mine, că vezi ce bunică ai avut, ce străbunică ai avut.

Când își făcea bagajul, într-o seară, se pregătea să plece în America, nici măcar cu mine, să o însoțesc și era: ”mami, când vii la mine?” ”Când o să meriți. O să înțelegi.” Așa mi-am crescut eu copiii, regim militar, ca afară. S-a supărat foarte tare. Mi-a explicat acum ce a simțit. Mă ura atunci, cum am urât-o și eu pe mama mea, cu patimă, dar vezi, îți spune copilul tău, care azi face performanță în sportul pe care îl practică, un copil care nu a avut copilărie, doar antrenamente.

Cu ce te ajută că dai copilului tău această libertate să prindă fluturi, moare mama, tata și ei se apucă de droguri că n-au ce face altceva”, a mai spus Anamaria Prodan.

Comentarii Facebook