Brunch scump cu chef Florin Dumitrescu: ”Pentru ce am plătit? Doar pentru nume? / Nu mă dau banii afară din casa”


O femeie ne-a reclamat că a plătit bani buni să participe la un brunch cu chef Florin Dumitrescu și apoi a relatat că s-a simțit extrem de prost. 

Am participat weekend-ul trecut la brunch-ul organizat de Chef Florin Dumitrescu în parteneriat cu Restaurantul Stejarii, din București. Prețul a fost mare, 400 lei/persoana doar pentru mancare si 200 de lei/ copil (intre 6 și 12 ani) cu promisiunea ca cei mici vor beneficia de entertainment.

Nu pot spune că mă dau banii afară din casa, dar pentru ca eram mare fană chef am strâns suma de bani. Mă gândeam că fiind imaginea lui și un brunch organizat de el, mă așteptam cumva să vină și pe la mesele celor care au plătit pentru a-l întâlni. 

În schimb, chef -ul a fost interesat doar de cunoștințe sau să stea cu familia sa la masa (vezi poza). Așa că, am dat bani că să-l văd de la distanță, că mancarea nu cred că a fost gătită de el, sau cine știe...? 

Locul de joacă exista, într-adevăr, dar nu se ocupa nimeni, copiii alergau printre picioarele noastre, se bagau sub mese si întotdeauna trebuia să fii atent să nu îi lovești. Acest lucru m-a determinat să-mi țin copilul la masa timp de 4 ore.

Pentru că eram cu mașina, eu am comandat limonadă. Prima limonadă venea într-un pahar mare, iar dacă comandai o a doua limonadă venea într-un pahar mai mic (vezi poze), deși prețul era același”, a relatat pentru Știri de Cluj Antonia, ca care a fost dornică să îl cunoască pe chef Dumitrescu, dar care a fost extrem de dezamăgită de tot evenimentul.

Aceasta s-a întrebat la final pentru ”ce am platit? Doar pentru nume? Mă așteptam la mai multă interacțiune pentru banii ăștia. La final, nota a fost destul de piperată pentru că s-a adăugat și băutura care nu era ieftină deloc. Auzisem ca așa sunt genul acesta de evenimente, o vedeta face reclamă, se plimba pe acolo, dar atât, nimic mai mult”.

IMG_7648.jpgimage2.pngimage0 (2).pngimage1 (1).png

Comentarii Facebook