Liviu Dragnea a povestit de ce s-a apucat de gătit: ”Nu, nu am fost bucătar în penitenciar, la Rahova! Găteam numai în celulă!”


Fostul preşedinte al PSD, Liviu Dragnea, s-a apucat de gătit și a lansat o emisiune pe YouTube, denumită ”Bucătăria de acasă”.

Acesta a spus cum i-a venit ideea și le-a răspuns urmaritorilor lui curioși dacă talentul culinar și l-a descoperit în timpul cât a fost încarcerat la Rahova, unde se zvonea că ar fi lucrat în bucătăria penitenciarului.

Unui prieten i-a venit ideea. Mă tot vedea cum gătesc şi a zis, dar de ce nu te apuci să te filmezi pentru că ar fi interesant şi uite aşa am filmat prima reţetă acum o săptămână şi ceva.

Duminică seară am filmat şi apoi am postat. Dar nu filmez pentru bani. Nu mă gândesc să fac asta, e doar o plăcere, de asta se numeşte ”Bucătăria de acasă”!”, a relatat Dragnea pentru Click.

Nu, nu am fost la bucătărie, am avut alte atribuţii. În schimb am gătit în cameră, pentru colegi. Ce am mâncat? Ciorbă de cartofi, mâncare de cartofi, orez, fasole”, a mai explicat Dragnea.

El a relatat că până la 59 de ani nu a băut deloc cafea, dar a gustat în închisoare această licoare, iar acum este un consumator frecvent.

Până la 58 de ani eu nu am băut deloc cafea. Într-o duminică dimineaţă, în celulă, un coleg şi-a făcut cafea. Era chiar după Anul Nou. Şi i-am zis fă-mi şi mie te rog o cafea să văd cum e. A fost ceva interesant, apoi, încet, încet am ajuns să beau maximum două cafele pe zi de atunci, dar am grijă de unde cumpăr cafeaua. Cafea sută la sută curată, de la ferme mici din diverse ţări. Nu am încredere din cafea amestec”, a mai spus Dragnea.

El nu se supără că este ținta glumelor. ”Era cel cu Jamilu, dar eu nu mă supăr,  mă amuz foarte tare. Nu sunt un om care să se supere, cert este că sunt mai tari glumele astea de acum, decât cele pe care le-am auzit când eram în politică”, mai adăugat fostul parlamentar.

Comentarii Facebook