Îl mai știți pe Cristi din Banat? Artistul care a lansat melodia ”Ca o apă cristalină” vrea să facă schimbări radicale în 2024


Cristi din Banat, cel care a lansat piesa ”Ca o apă cristalină”, s-a lăsat de muzică și s-a retras în Spania, unde locuiește cu mama lui. Acum, el este pregătit să facă o schimbare uriașă în viața lui.

Cristi din Banat a început noul an cu hotărârea fermă de a-și aduce un suflu proaspăt în viață și de a arăta mai tânăr. Cu determinare și entuziasm, el a început o serie de schimbări, concentrându-se în special asupra aspectului său exterior. Pentru a revigora tenul și părul, a optat pentru diverse proceduri menite să îi îmbunătățească aspectul.

Am început să-mi pun botox, să-mi fac niște intervenții estetice la ten, cu toate că nu am multă nevoie, dar vreau să-mi fac. Acum o să-mi pun și o proteză capilară, care se poate permanent, ieri mi-a venit comanda, la 6 am programare la coafor și să merg să mi-o pună. E din păr natural, o poți purta o lună de zile fără nicio problemă, doar o dată la lună trebuie să o dai jos”, a spus Cristi din Banat pentru Spynews.ro.

Acesta a fost întrebat de ce nu își face implant de păr, cum poartă cei mai mulți bărbați, și a explicat că în cazul lui lucrurile sunt complicate pentru că are o chelie  destul de mare, iar medicii nu au putut garanta reușita operației.

Am vorbit deja și în Turcia și în Spania, dar la mine fiind chelia cam mare e puțin mai complicat și m-am speriat puțin, așa că momentan am renunțat, vreau să văd cum merge cu proteza capilară. La mine ar trebui să fie mai multe intervenții, cineva din Turcia nu mi-a garantat, nici din Spania, și nu prea am încredere. E foarte ok, am văzut-o, am mai văzut la cineva pe aici proteza aceasta și chiar mi se pare foarte ok”, a continuat Cristi din Banat.

unnamed.jpg

Comentarii Facebook