Horoscop 3 aprilie 2022: Va fi o duminică plină de voie bună pentru trei zodii. Unele revederi le vor înveseli ziua


HOROSCOP 3 aprilie 2022 – Berbec

Soarele intră azi într-o conjuncţie cu Mercur în semnul naşterii tale, prilej cu care termini săptămâna într-o notă pozitivă, cu multă energie şi încredere în propria persoană. Se anunţă o zi numai bună în care să te concentrezi pe nevoile tale, să mergi la hopping, de exemplu, şi să cumperi ceva ce ţi-ai dorit de multă vreme. Poate părea superficial la prima vedere, dar un răsfăţ ca acesta poate fi chiar ceea ce aveai nevoie.

HOROSCOP 3 aprilie 2022 – Taur

Soarele aderă la o conjuncţie azi cu Mercur în casa subconştientului din horoscopul tău general, ceea ce te-ar putea face mai nerăbdător(oare) decât de obicei, comportament care îi surprinde nu numai pe cei din jur, ci şi pe cei de lângă tine. Aşadar, dacă te afli în situaţii stresante, trebuie să ai mare grijă cum reacţionezi, astfel încât să nu se ajungă la situaţii în care nu poţi retrage ceva ce ai spus sau făcut.

HOROSCOP 3 aprilie 2022 – Gemeni

Soarele face azi o conjuncţie cu Mercur în casa vieţii sociale din horoscopul tău solar, prilej numai bun în care să ieşi cu grupul de prieteni sau doar cu unul dintre ei. Acest lucru te va ajuta să te detaşezi de unele motive de îngrijorare şi poate chiar să cunoşti persoane noi prin intermediul unui amic bun. Vei descoperi, într-un timp destul de scurt, că aveţi mai multe interese comune decât ai fi crezut iniţial.

HOROSCOP 3 aprilie 2022 – Rac

Soarele şi Mercur se întâlnesc azi în casa statutului social din astrograma ta generală, prilej cu care s-ar putea să primeşti multă atenţie azi din partea celor din jur. Din acest motiv, trebuie să fii foarte atent(ă) cum te porţi cu ceilalţi, căci s-ar putea să îţi urmărească orice mişcare unele persoane extrem de importante, care s-ar putea să vrea să investească în tine pe viitor, care îţi pot deschide unele uşi pân-acum inaccesibile.

HOROSCOP 3 aprilie 2022 – Leu

Soarele şi Mercur ajung azi într-o conjuncţie în casa călătoriilor din astrograma ta solară, prilej numai bun în care să faci astăzi o mică excursie cu apropiaţii. Se arată o zi propice în care să îi vizitezi pe socrii sau în care să treci pe la acele rude dintr-o altă localitate care te-au tot rugat să le dai un semn când sunt prin preajmă. Îţi va prinde foarte bine să te vezi cu ei, să povestiţi.

HOROSCOP 3 aprilie 2022 – Fecioară 

Soarele şi Mercur se întâlnesc azi în casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău general, motiv pentru care discuţiile cu partenerul de azi s-ar putea să ajungă la finanţe într-o formă sau alta. În principiu, merg bine şi se pare că aveţi viziuni similare despre investiţii recente sau viitoare din fonduri comune, dar poate că ar fi mai bine dacă le-aţi lăsa cândva pe săptămâna viitoare. Astăzi ar fi bine să faceţi alte lucruri.

HOROSCOP 3 aprilie 2022 – Balanţă

Soarele şi Mercur realizează azi o conjuncţie în casa parteneriatelor din horoscopul tău solar, prilej numai bun să petreci astăzi mai mult timp cu persoana iubită. Cu siguranţă există unele planuri de weekend pe care le-aţi tot amânat şi cărora le-aţi putea da curs astăzi. În cazul în care eşti single, se anunţă o zi numai bună în care să ieşi la o întâlnire cu acel cineva care îţi place mult. Va fi un succes.

HOROSCOP 3 aprilie 2022 – Scorpion 

Soarele şi Mercur intră într-o conjuncţie în casa sănătăţii din astrograma ta generală, prilej numai bun să te odihneşti astăzi dacă te simţi lipsit(ă) de energie sau să practici puţină mişcare, indiferent dacă te plimbi prin natură sau practici un sport care îţi place. Cert este că îţi prinde bine să termini săptămâna gândindu-te înainte de toate la nevoile tale. Nu este un lucru pe care îl faci prea des, ceea ce-l face foarte important.

HOROSCOP 3 aprilie 2022 – Săgetător

Soarele şi Mercur se întâlnesc azi în casa iubirii şi a copiilor din astrograma ta solară, prilej numai bun să petreci mai mult timp de calitate azi cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei mici. Cel mai bine v-ar prinde să găsiţi o activitate care aduce laolaltă pasiunile tuturor, care vă permite să vă bucuraţi de hobby-urile voastre. În cazul în care nu ai pe cineva, este o zi bună să cunoşti persoane noi.

HOROSCOP 3 aprilie 2022 – Capricorn

Soarele şi Mercur ajung azi să formeze o conjuncţie în casa familiei din horoscopul tău general, prilej numai bun să mergi în vizită pe la părinţi sau să îi suni şi să vezi ce mai fac. Ori poate că te surprind ei cu o vizită sau cu un telefon. În orice caz, cert este că îţi cade bine timpul petrecut cu cei dragi, care te ajută să te detensionezi ca nimic altceva în aceste zile.

HOROSCOP 3 aprilie 2022 – Vărsător

Soarele şi Mercur îşi dau azi mâna în casa comunicării din horoscopul tău solar, semn că dacă vrei să fie ziua completă, trebuie să te ţii astăzi de toate angajamentele sociale. Din acest motiv, s-ar putea să ai un program destul de plin, care nu-ţi mai lasă prea mult timp pentru tine. Pe de altă parte, îţi conferă un suflu nou revederea cu prietenii sau cu rudele apropiate pe care nu le-ai văzut de mult.

HOROSCOP 3 aprilie 2022 – Peşti

Soarele şi Mercur se întâlnesc azi în casa banilor din horoscopul tău general, semn că, deşi este duminică, s-ar putea să aflia stăzi de unele oportunităţi financiare cărora nu merită deloc să le dai cu priciorul. Este drept că abia de săptămâna viitoare începi propriu-zis treaba, dar este nevoie să te ocupi astăzi de unele aspecte, lucru care s-ar putea să te lase cu ceva mai puţin timp la dispoziţie decât eşti obişnuit(ă) în weekend.


Comentarii Facebook