Care sunt cele trei zodii ce își vor pierde jumătatea în luna aprilie. Ghinionul le lovește pe toate planurile


Aprilie este o lună în care natura prinde viață, iar asta ar trebui să fie motiv de bucurie. Din păcate pentru trei zodii, această lună nu vine cu vești bune. Ghinionul le bate la ușă, iar asta ar trebui să îi pună un pic pe gânduri. Pe acești nativi îi așteaptă 30 de zile de ghinion. Iată care sunt zodiile cu cel mai mare ghinion în luna aprilie.

Va fi o lună plină de suferință și plină de pierderi pe toate planuri pentru trei zodii ale horoscopului. Nu este nici ce pot face în această situație, singurul lucru este speranța. Trebuie să spere că din luna mai totul va reveni la normal și că vor avea iar parte de puțin noroc în viața lor. Iată care cele trei zodii care vor trece prin clipe cumplite în luna aprilie.

Vărsător

Planul financiar îți va da bătăi de cap luna aceasta. Simți de ceva vreme că lucrurile nu mai avansează în afacerea ta, dar în luna aprilie se concretizează. Acest lucru nu îți va aduce decât griji și neliniște, mai ales că vine urmat de o despărțire. Deși părea că nu probleme în relația de cuplu, acum le atragi. Nu există nimic ce poți face pentru a remedia situația, cel puțin în luna aprilie. Dar poate că luna mai vine cu rezolvări pe aceste două planuri care îți vor da băteă de cap.

Berbec

Tratezi lumea din jurul tău cu foarte multă aroganță și indiferență, iar asta îți va aduce numai de suferit. Pe plan personal tratezi exact la fel situația. Îți faci partenera/partenerul de viață să se simtă incomod în preajma ta chiar dacă îți oferă iubire la fiecare pas. Luna aceasta îți va aduce despărțirea pentru că partenerul nu mai dorește o astfel de situație. Data viitoare tratează oamenii așa cum te tratează și ei, cu iubire.

Taur

Ghinionul te lovește din toate părțile luna aceasta. Atât pe plan profesional, cât și pe plan amoros lucrurile vor scârțâi. Locul de muncă nu mai dorește angajați care nu își tot interesul pentru ceea ce fac, așa că șefii vor lua o hotărâre definitorie. Din câte se pare, luna aceasta îți vei pierde și locul de muncă, dar și persoana iubită. Partenerul sau partenera de viață se simte cam plictisit/ă în relația cu tine de ceva vreme, lucru care duce la destrămarea relației voastre. Trebuie să te aduni indiferent de situație și să nu cazi pradă anxietății.


Comentarii Facebook