Fuego, amintiri dureroase din copilărie: „După ani de zile de drumuri dintre Turda și București, tatăl meu nu m-a văzut în plenitudinea profesiei”


Arhicunoscutul cântăreț Fuego, originar din Turda, care reușește să încânte românii an de an cu melodiile sale reprezentative sărbătorilor, a dezvăluit câteva amintiri dureroase din copilărie. Potrivit artistului, părinții lui și-au dedicat tot timpul pentru cariera fiului lor, lucru care l-a făcut să râmână cu anumite regrete.

Fuego a ajuns la inimile oamenilor în urmă cu mulți ani, când a atras o mulțime de fani. Vocea și talentul l-au ținut în lumea mondenă, însă cei care au făcut eforturi uriașe ca lumea se afle de el au fost părinții lui. Invitat la Neatza cu Răzvan și Dani, Fuego a dezvăluit câteva amintiri dureroase din copilărie, când părinții lui și-au dedicat tot timpul pentru cariera fiului lor.

Una dintre cele mai mari dezamăgiri este că după atâta muncă, după ani de zile de drumuri dintre Turda și București, eforturi colosale din partea părinților mei, ca să mă țină și în facultatea de teatru și poate că uneori a doua zi nu aveau ce să pună pe masă ca să își susțină copilul, ar fi că tatăl meu nu m-a văzut în plenitudinea profesiei mele. A plecat mult prea devreme”, a declarat Fuego, la Neatza cu Răzvan și Dani.

Comentarii Facebook