Anamaria Prodan îl așteaptă înapoi pe Laurențiu Reghecampf: „L-am iertat! O să-l iubesc toată viața și aş mai face-o de 10 ori”


Anamaria Prodan a dezvăluit în ultima sa apariție publică, în cadrul podcast-ului lui Damian Drăghici, că l-a iertat pe Laurențiu Reghecampf și că n-ar exclude o împăcare cu antrenorul Universității Craiova.

Procesul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf e departe de a se încheia, însă agentul și-a mai „îndulcit” declarațiile la adresa fostului său soț. Dacă în urmă cu câteva luni îl jignea deseori în intervențiile sale televizate, sexy-impresara pare că a revenit la sentimente mai bune față de Reghe. Ea nu exclude o posibilă împăcare cu acesta și e convinsă că antrenorul se va întoarce, la un moment dat, în sânul familiei.

Anamaria Prodan: „Nu regret că m-am măritat cu Reghecampf, aș mai face-o de 10 ori”

Eu l-am iertat de foarte multă vreme. Dar să trăim iarăși ca soț și soție? Nu cred! Niciodată nu spun niciodată, tot pe capul nostru o să cadă, tot la noi o să se întoarcă”, a spus Prodan.

Eu n-am niciun regret în viața asta. Nici că m-am măritat cu Reghecampf, aș mai face-o de 10 ori la fel. Îl iubesc, o să-l iubesc toată viața. N-am ascuns niciodată: l-am iubit pe Laurențiu Reghecampf cu toată puterea universului și o să-l iubesc toată viața, dar îl iubesc pe cel pe care-l cunosc eu”, a mai spus Anamaria Prodan, în dialogul cu Damian Drăghici. 

Ceea ce se întâmplă astăzi cu familia mea e o chestiune de suferință. Probabil Dumnezeu știe unde am greșit eu în viața aceasta. Dar pot să duc! Dumnezeu nu ne dă niciodată mai mult decât putem să ducem”, a mai adăugat impresara. 

Reghe a cerut divorțul anul trecut

După 15 ani de relație, Reghecampf a anunțat în luna octombrie a anului trecut că se desparte de Anamaria Prodan. Cei doi se află acum în mijlocul unui proces legat de averea familiei. Antrenorul lui CSU Craiova e implicat într-o relație cu Corina, o femeie de 29 de ani, care e deja însărcinată.


Comentarii Facebook