Fosta iubită a lui Dan Bittman i-a dat lovitura fatală: ”Vaccinați-vă, nu faceți ca Battman!”


Mezzosoprana Andreea Ilie l-a ironizat pe Dan Bittman, fostul ei iubit, luptător împotriva restricțiilor și a vaccinului.

Andreea s-a jucat cu cuvintele în mesajul ei: ”Vaccinați-vă, nu faceți ca Battman!”, punând pe fundal melodia ”Banii vorbesc”, a trupei Holograf.

Mezzosoprana Andreea Ilie este pe platourile de filmare de la Buftea, unde se toarnă filmul lui Tim Burton, “Familia Addams – Wednesday”, cu Catherine Zeta Jones într-unul din rolurile principale.

andreea_ilie.jpg

De acolo, Andreea Ilie a postat pe Instagram un mesaj pro vaccinare.

Dan Bittman a inițiat mișcarea ”Nu vreau”, chemându-i pe români să nu fie de acord cu măsurile de restricție impuse de autorități.

Vreau să aprind o făclie, să văd dacă sunt un fraier în țara mea și sunt un dobitoc care apare pe la emisiuni și mă înjur cu autoritățile. Fiecare dacă poate să-și facă o poză acasă să o pună pe Facebook, dacă mai e voie, cred că e voie, să scrie pe ea.

Dacă au curaj, să apară pe Facebook cu o hârtie pe care să scrie «Nu vreau». Este ca în filmul ăla cu maimuțele și prima maimuță zice că nu vreau. Nu vreau să vă cred. V-am lăsat doi ani de zile să mă mințiți în față. Nu vreau să cred că ne vreți binele când, de fapt, ne vreți răul”, a spus Dan Bittman, potrivit presei centrale.

Zilele trecute, solistul trupei Holograf a fost surprins cu mască pe stradă, semn că a lăsat-o mai moale cu nemulțumirile.

Comentarii Facebook