Duminica 28 Aprilie

Fosta balerină, Vica Bloghina, îi ceartă pe bărbații care înșală: ”De multe ori bărbații au amante mai urâte decât nevestele lor”


Fosta balerină Vica Blochina a vorbit despre infidelitățile din cupluri și a spus că ea dacă a simțit că partenerul ei o înșală a plecat din relație. 

Fosta balerină a vorbit în vlogului său – ”Femeia deasupra” despre cum ar reacționa dacă ar afla că partenerul ei o înșală. Fosta balerină nu acceptă niciun fel de compromis atunci când vine vorba de infidelitatea în cuplu și recunoaște că o femeie ”calcă strâmb” atunci când nu se simte iubită.

Eu nu am fost înșelată. Și dacă am simțit că am fost înșelată, i-am dat cu vaza în cap și am scăpat și am plecat! Eu nu pot să iert, pentru că nu pot să dorm! O femeie înșeală atunci când nu se simte iubită, noi ne hrănim cu dragoste. Are nevoie, orice om are nevoia să se simtă iubit, noi ne hrănim cu dragoste. Bărbații trăiesc prin imaginație, se gândesc la multe femei. În capul unei femei există un singur bărbat, dacă nu este acel bărbat, cel mai probabil încearcă să facă unu din mai mulți”, a mai spus Vica.

Aceasta i-a contrazis pe cei care spun că bărbații își aleg amante mai frumoase decât soțiile lor. Aceasta a spus că nu frumusețea fizică este cea care contează cel mai mult.

De multe ori bărbații au amante mai urâte decât nevestele lor, dar mai urâte din punct de vedere fizic, dar ele sunt cele are îi fac să simtă că trăiesc, că sunt fericiți”, a continuat  Vica.

Aceasta încearcă să le îndemne femeile să nu se neglijeze și spus ce rutină zilnică are pentru a se menține în formă. ”Orice femeie normală la cap, care e femeie adevărată, normal că se îngrijește. Nu trebuie să exagerezi sau să duci gunoiul rujată. Alea sunt excepțiile. Într-adevăr că sunt fetele alea care sunt super mega îngrijite și, într-adevăr, și gunoiul îl duc super îngrijite. Asta este de admirat, pentru că îngrijire înseamnă muncă. Să muncești toată ziua să te machiezi. Eu nu am răbdare de așa ceva. Eu dacă plimb cățelul, crede-mă, câteodată, dacă mă vezi în curte, poți să te sperii. Dacă m-ar vedea cineva câteodată, de dimineață, cum ies cu Sasha afară, cu părul prins așa repede și pe repede înainte, nu știu dacă ar scrie cineva mesajele cum se îngrijesc ele prea mult cu apă plată și cu săpun”, a povestit Vica Blochina pe canalul ei de Youtube, în serialul „Femeia deasupra”.

Comentarii Facebook