Florin Piersic Jr. despre relația dureroasă cu tatăl său: „Există undeva o ruptură, care nu poate fi cusută niciodată”


Florin Piersic Jr. a oferit detalii inedite despre relația pe care o are cu tatăl său, celebrul Florin Piersic. Legătura dintre ei nu este deloc una apropiată, fapt recunoscut și de actor. Florin Piersic Jr. are un program foarte încărcat la teatru, fapt pentru care nu reușește să petreacă mult timp cu tatăl său. Bineînțeles că, mai sunt și alte motive la mijloc, pe care acesta le-a dezvăluit recent, într-o emisiune.

Florin Piersic Jr. a vorbit pe larg despre o întâlnire cu tatăl său, care nu ar fi fost deloc plăcută. Actorul susține că a vrut să-i facă o surpriză celebrului Florin Piersic, însă totul ar fi luat o altă întorsătură.

Eu am fost în pandemie, am avut un spectacol, la Zalău și am fost la cabană la el, ca să îi fac o surpriză. Și… panică. Când m-a văzut la poarta casei… Eu o sunasem pe soția lui, întrebasem dacă sunt acasă pentru că voiam să îi fac o surpriză. Când m-a văzut s-a blocat, a venit la mine, nu știa cum să facă și mi-a întins pumnul. Asta, cumva, m-a șocat. Dar, după aceea, la un sfert de oră, stătea de vorbă cu colegul meu de la tehnic, la un metru distanță. El avea nevoie de un public. Iar eu nu cred că pot fi publicul său, așa că l-a agățat pe omul ăsta și l-a ținut așa… Și apoi m-am gândit, m-am pus în situație… nu îmi văd copilul de un an. Bine, nu mai e copil, dar să îi miros părul sau ceva, să îmi bag nasul în ceafa lui, ceva.”, a povestit fiul lui Florin Piersic, în emisiunea Marius Tucă Show.

Actorul spune cu regret că nu a avut niciodată o relație reală cu tatăl său. 

Există undeva o ruptură, care nu poate fi niciodată cusută. Nu am cum pentru că noi nu am avut o relație reală. E o relație corectă, cumva, dar nu profundă. Normal că îl iubesc, că e tata. Acum 20 de ani, îmi era greu să înțeleg, dar acum…”, a mai adăugat Florin Piersic Jr.

Florin Piersic Jr. este tată a doi copii, din două relații diferite. Actorul are o fată pe nume Sonia, din căsnicia cu actrița Dorina Chiriac și un băiat, Sasha, în vârstă de cinci ani, cu Andreea Cipcă. Regizorul recunoaște că o vede rar pe fiica sa, însă se conectează foarte repede atunci când vine vorba de desenele pe care aceasta le face. Cât despre băiat, actorul petrece timp mai mult cu acesta, având diferite activități împreună.

Comentarii Facebook