Fiica lui Ilie Năstase, dezvăluiri despre tatăl pe care nu l-a mai văzut de 14 ani: „Mi-a zis să fac orice pentru bani”


Una dintre cele patru fiice ale lui Ilie Năstase, Charlotte, a reintrat, recent, în atenția publicului larg, după ce și-a făcut cont pe Onlyfans, platforma care găzduiește în mare parte conținut dedicat adulților. Charlotte Năstase a lansat acuzaţii dure pentru tatăl său, pe care susţine că nu l-a mai văzut de 14 ani. Tânăra a specificat că singurele persoane care au ajutat-o când a avut probleme, de-a lungul timpului, au fost dădaca ei, Francoise, şi Amalia, fosta soţie a lui Ilie Năstase.

Fiica lui Ilie Năstase, acuzații dure pentru tatăl său, care ar fi determinat-o să se înscrie pe Onlyfans

Ideea o aveam de ceva timp în minte, dar o discuție mai aprinsă pe care am avut-o cu tatăl meu m-a determinat să fac acest pas. Mi-a zis ceva de genul să fac orice pentru a câștiga bani, dar în cuvinte mai urâte. Eu nu mi-am mai văzut tatăl de la aniversarea celor 18 ani ai mei, adică de acum 14 ani. L-am întrebat când o să ne mai vedem și mi-a răspuns că o să-l mai văd o dată până moare. Am vorbit cu Amalia chiar și când mi-am făcut cont pe onlyfans și m-a încurajat. Mi-a spus: Du-te și fă o grămadă de bani”, a spus Charlotte, citată de ziare.com.

Imagini cu fiica lui Ilie Năstase, Charlotte Năstase, au fost postate pe un site cu conţinut exclusiv pentru adulţi. Tânăra de 32 de ani şi-a deschis contul şi le-a transmis fanilor ei să o urmărească, cu două luni în urmă.

Ilie Năstase are cinci copii. În 1986, în momentul în care era într-un mariaj cu Alexandra King, i-a înfiat pe Nicholas şi pe Charlotte. După divorţ, cei doi au rămas în Statele Unite alături de mama lor. Fostul lider ATP mai are o fiică cu Dominique Garzia, Nathalie şi două cu Amalia, Alessia şi Emma.

Comentarii Facebook