Fiica Andreei Esca mai preocupată de imagine, decât de lucrurile cu substanță: ”Am avut perioade când mă cântăream non-stop”


Alexia Eram (23 de ani) are o siluetă de invidiat, dar face și foarte mult sport și sacrificii. La capitolul mâncare, vedeta își satisface toate poftele, fără excepție.

Nu mănânc doar o dată pe zi. Mănânc chiar de trei ori pe zi și două gustări. Am perioade când mănânc mai mult, perioade când mănânc mai puțin. În general mănânc destul de echilibrat. În weekend, spre exemplu, mănânc cam ce vreau. Acum nu pot să zic că am slăbit sau ceva, pur și simplu m-am menținut.

Aș vrea, poate, să mai slăbesc așa un kilogram. Dar fac foarte mult sport. De fapt, asta este chestia, că îmi permit să mănânc așa mai mult cam două zile pe săptămână, pentru că încerc să merg în fiecare zi la sport”, a explicat tânăra potrivit Ego.

Alexia Eram: „Am avut perioade când mă cântăream nonstop”

Aceasta se cântărea nonstop, fiind obsedată de kilograme.

Am avut perioade când mă cântăream nonstop, dar am încetat să fac asta, pentru că cred că este mai important să îți placă cum arăți în oglindă. Poți să ai același număr de kilograme, dar corpul tău să arate altfel, așa că încerc să mă cântăresc o dată pe săptămână”, a explicat Alexia.

Nu am un ideal, ci cred că întotdeauna poți să fii o versiune și mai bună de-a ta. Întotdeauna. Am avut o perioadă, bine, eram și copil, deci nu știu dacă se pune sau nu pentru că aveam și corpul de copil, dar am avut o perioadă când am fost foarte slabă, dar de câțiva ani mă mențin cam pe la aceleași kilograme. Sunt super ok cu felul în care arăt. Pur și simplu cred că tot timpul există loc de mai bine”, a mai completat Alexia Eram.

Alexia-Eram-2.webp

Comentarii Facebook