Scandal uriaș în gașca Zurli! Fondatoarea trupei, pusă la zid de bucătărașul Lulu, după plecarea lui: ,,Totul din vina EI. Al trimisei Domnului pe pământ"


La începutul lunii martie, trei membri care făceau parte din cunoscuta trupă pentru copii Gașca Zurli, Vero Căliman, cunoscută sub numele „Fetița Zurli”, Ionuț Varodi, alias „Bucătărașul Lulu”, dar și Răzvan Marin, interpretul personajului Truli, au decis să renunțe la proiect.

Deși fondatoarea trupei, Mirela Retegan a susținut că actorii și-au dorit să plece și să se ocupe de alte obligații din viețile lor, Ionuț Varodi susține că lucrurile stau altfel. Un rol important în plecarea lor fiind jucat chiar de fondatoarea trupei care ar fi creat o atmosferă neplăcută, susține bucătărașul Lulu.

„Urăsc nedreptatea, manipularea și victimizarea (când nu e cazul). Îmi provoacă scârbă, greață – rău fizic. În ultimele luni am trăit cu 2 job-uri full time (actor și social media manager) și cu 0 timp liber. Lipsa de respect, recunoștință, apreciere mi-au pus capăt. La finalul lunii decembrie eram un monstru. Mă trezeam și îmi era rău, toată lumea trăgea de mine și totuși am dus-o la capăt finuț și frumos. La cel mai înalt nivel. Nimeni nu a simțit suprasaturația mea față de tot ce se întâmpla în bucătăria noastră.

Pe scurt, am rămas un om profesionist. Job done! Se știa de mult ca lucrurile se schimbă. Final de ianuarie, depun demisia, o lună preaviz. A lot of time pentru orice! Ca să pregătești publicul, ca să anunți ceva, ca să faci orice ai în intenție. Nu poți să plângi la televizor, radio, podcast și să spui ca ești abandonată și că așa am ales noi să facem.

Nu poți, pentru că te vede Dumnezeu, pe care îl pomenești non-stop pe unde mergi. Sau karma. Sau legea atracției. Numește-o cum vrei. Dar se întoarce într-o zi. În ultimele luni, atmosfera de la fostul meu loc de muncă a început să se degradeze, totul din vina EI. Al trimisei Domnului pe pământ. Atât de tare s-a stricat atmosfera din cauza acestui om, încât am ajuns în punctul în care singura soluție a fost demisia! Singura opțiune posibilă. Până în acel punct am fost adus.

Nu are nici o legătură cu vârsta, dorința de a crea o familie, alte priorități în viață și mai ales nu are nici o legătură cu Zurli. Este un proiect în care mi-am pus sufletul, și o mare parte din el a rămas acolo. Dar drumurile noastre au trebuit să se despartă. Asta e tot ce pot să spun. Nu am vrut să zic nimic. Am făcut un anunț, ca oamenii să știe ca sunt liber pentru colaborări. Nu m-am dus la emisiuni, nu am dat declarații, m-am abținut și am stat cuminte. Dar nu vreau ca bunătatea mea să se mai confunde vreodată cu lașitatea. Fiecare își trage concluziile mai departe. Să ne vedem cu bine”, a scris Ionuț Varodi pe pagina lui de instagram, potrivit RomaniaTV.net.


Comentarii Facebook