Fiica Andreei Esca e bine crescută: Nu fac lucruri, pentru că mama are o imagine curată


Alexia Eram a făcut dezvăluiri despre viața ei privată și a afirmat că își respectă mama.

Eu dorm cu o lampă aprinsă în cameră, sau cu draperiile trase, ca să intre lumina. Tot timpul mi-a fost frică de întuneric.

Când eram mică dormeam cu bunica și după aia îmi era frică să dorm singură, pentru că mie nu îmi place să fiu singură. Am frica asta de singurătate. Închid ușa, trebuie să dorm cu capul spre ușă”, a declarat Alexia Eram, în cadrul unei emisiuni.

Pe de altă parte, da, e super greu, pentru că tot timpul o să fiu fiica Andreei Esca, orice aș face. Poate nu neapărat generația asta, dar celelalte generații mă asociază doar cu fiica Andreei Esca. Trebuie să am grijă la tot ce fac, pentru că știți că mama are o imagine super curată.

Încerc să am grijă la tot ce fac, la toate pozele pe care le postez, tot conținutul meu din social media. Nu pot să fiu la fel de liberă cum sunt alți creatori de conținut. Oricum nu aș fi făcut mari chestii. Pur și simplu trebuie să am grijă la ce postez și cum vorbesc pentru că știi cum se preia orice (n.r. declarație) și mama până acum nu prea a avut nimic în presă așa mai negativ, să zicem”, a declarat Alexia Erma, în cadrul unui podcast.

Comentarii Facebook