Anamaria Prodan l-a desființat pe Laurențiu Reghecampf. Își ”spală rufele” în public


Anamaria Prodan a spus că Laurențiu Reghecampf a primit o ”lecția de viață” și și-a distrus cariera. 

Antrenorul a trecut de la participări cu Al Hilal, Al Wahda sau Al Ahli în Liga Campionilor Asiei, să pregătească pe Craiova, în România.

Laurențiu Reghecampf este un antrenor foarte bun. Asta nu i-o poate lua nimeni. Însă de la salarii de milioane de dolari, de la finale de Champions League, a ajuns la Craiova. Asta este probabil lecția de viață pe care trebuie s-o învețe.

Craiova este echipă din România, iar el a jucat finală de Champions League cu Real Madridul Asiei, cu Al Hilal. E altceva, altă ligă, o diferență imensă.

E vorba despre bărbăție, educație, putere. Când ajungi în vârf, nu ai voie să te clatini, sunt alții care vor să-ți ia locul.

Ați văzut vreo ofertă din Germania pentru Laurențiu Reghecampf? Când apari pe prima pagină în Bild nu mai ai cum să antrenezi niciodată acolo. Când apari cu copii făcuți în afara căsniciei, cu nunți făcute fără să știe familia, cu dansatoare, iubite gravide, nu te mai ia nimeni.

N-ai ce exemplu să dai, nu te ia nimeni, nicio echipă. De aia Laurențiu a căzut în plasa multora care și-au dorit și l-au îndreptat spre zona asta”, a transmis Anamaria Prodan, la Sport Total FM.

Comentarii Facebook