”Eu care am slăbit pot să privesc de sus. Ca femeie, bagi în tine niște făină cu ulei?”. Buhnici lovește din nou


George Buhnici și-a cerut scuze după scandalul vergeturilor, dar nu încetează să inspecteze femeile. Deranjat că merge la sală și vede piele cu ”vergeturi și celulită”, deși el vrea să vadă ”cur și țâțe” și piele întinsă, Buhnici a mai avut derapaje. El este deranjat că o femeie mănâncă o merdenea la mall, deși este ”ușor supraponderală”. 

Trigger alert! Acum o să zică toți că sunt un nenorocit din ăla, că mă uitam de sus. Mă uitam de pe scara rulantă în jos.

Era o doamnă mai săracă decât mine, care se vedea clar că era într-o uniformă de femeie de serviciu, care își terminase tura și stătea liniștită, așa, cumva jenată, pe un colț, pe o bâncuță în mall, mâncând o merdenea. Așa, o femeie ușor supraponderală.

Ce simți când te uiți la o femeie care tocmai, săraca, a muncit, a ieșit din tură, este cel puțin ușor supraponderală și mănâncă o merdenea? (...) Eu am prostul obicei să mă uit la oameni și îmi imaginez chestii și mă gândesc.

Eu, ca unul care a slăbit și pot să privesc de sus de pe scara rulantă, mă gândeam: Bă, serios? Nu simți că e ceva în neregulă în viața ta? Ți s-a făcut fomiță și aveai nevoie de o gustărică și tot ce ai putut să faci a fost să bagi în tine niște făină cu ulei?”, a declarat George Buhnici într-un podcast, conform Antena3.ro.

Sursa foto: Captură YouTube/ HappyFishTV

Comentarii Facebook