Discursul motivațional al talentatei Feli Donose pentru femei: ”Oamenii o să te judece indiferent de cum arăți!”


Feli Donose, 36 de ani, a vorbit într-un discurs motivațional despre jignirile haterilor. Vedeta a spus pe nume ce critici primește constant cu privire la faptul că a slăbit, sau la modul în care se îmbracă. 

Având o voce superbă, Feli Donose a slăbit 40 de kilograme, în urma unei operații de micșorare a stomacului. Ea s-a transformat și a devenit o artistă extrem de apreciată, care atunci când urcă pe scenă este un simbol pentru toate femeile mame. 

Feli Donose a trecut prin încercări grele, dar criticile au călit-o. Pe contul personal de social-media, oamenii i-au reproșat că este fie prea grasă, apoi prea slabă, că se îmbracă fie prea cuminte, fie prea provocator.

Când eram grasă și frumoasă: Mamă, Feli! Acoperă șuncile alea!

Când eram slabă: Feli, acum că ești slabă de ce te îmbraci larg? Totuși, parcă ești prea slabă! Erai mai frumoasă mai plinuță.

Când mă îmbrac “mai mulat”: S-a pitziponcit și asta.

Când mă îmbrac masculin: Da’ ce? Ai p*** între picioare?

Dacă nu “arăți piele”, ești ca o măicuță. Când ai decolteu: OMG! EȘTI MAMĂ! Ce-i cu decolteul ăla?

De parcă decolteul nu e parte din femeie, fie că îl acoperi sau nu.

Mă lovesc și eu de “problema” asta, dar hai să vă zic de ce nu-mi mai pasă.

Un lucru e cert, oamenii o să te judece indiferent de cum arăți sau ce faci. Am obosit să văd cum decolteul sau alte părți ale corpului dictează cum este o femeie, ce gândește sau cum face.

Așa că, frumoasa mea, poarta ce vrei, cum vrei, asumat și poate chiar cu un aer “arogant”. Ești șmechera lumii fix așa cum simți să fii!

Oameni “bine intenționați” care să vă comenteze viața se găsesc la tot pasul.

Cu decolteul la purtător și un pahar de rosse, te pup din lumea mea!”, a scris Feli pe social-media alături de o poză superbă cu ea. 

Faimoasa cântăreață plănuiește să se căsătorească cu logodnicul ei Cătălin, cu care are o relație de peste cinci ani. Cei doi au și o fiică pe nume Nora Luna. 

feli-donose.jpg

Noi, în relație, nu am fost cu nimic mai speciali față de alte cupluri/familii care au trecut printr-un carusel de sentimente. Am reușit să ne împărțim cumva și în viața personală, și în viața profesională, și am făcut tot posibilul să nu picăm în capcana emoționalului. Cătă și-a văzut de muncă, eu mi-am văzut de muzică, și împreună am petrecut timp cu Nora Luna”, a dezvăluit artista pentru Viva, acum ceva vreme. 

Feli Donose a apărut în lumina reflectoarelor la show-ul Vocea României în 2012, unde s-a remarcat. Apoi a slăbit 40 de kilograme și a continuat să cânte și să fie o femeie împlinită.

feli-donose-poza-rara-alaturi-de-iubit-si-fiica-lor-nora-luna_2.jpg

Comentarii Facebook