Duminica 28 Aprilie

Cum să asortați ghetele de cauciuc pentru sezonul rece?


Sezonul rece vine cu o mulțime de provocări, printre care se numără și adaptarea garderobei familiei la temperaturile scăzute. De la mic la mare, fiecare membru merită atenție și îngrijire când vine vorba de trecerea dintre toamnă și iarnă. Însă, cei care au nevoie de atenție sporită sunt întotdeauna cei mici. De aceea, în rândurile ce urmează ne vom concentra pe încălțămintea de iarnă pentru copii, în special pentru fetițe. Domnișoarele în devenire tind să abordeze cât mai mult din look-ul mamei, dar și să se inspire de la prietene pentru ținute cât mai moderne. De aceea contează să vă sfătuiți împreună și să ajungeți la un punct comun. Acest punct comun poate să stea în ghetele de cauciuc, o pereche de încălțăminte pe cât de utilă, pe atât de modernă. În articolul de azi vă vom spune mai multe despre acestea, pentru a vă convinge de utilitatea lor și a vă ajuta să le asortați la diverse ocazii de sezon. Să începem!

O pereche perfectă de ghete fete părea a fi greu de găsit, însă nu și în vremurile de astăzi. Cum moda evoluează din ce în ce mai mult pe zi ce trece, așa se schimbă și trendurile și încep să apară tot mai multe modele de încălțăminte variate și utile. Printre acestea se numără și cizmele de cauciuc, perfecte pentru vremea răcoroasă. Înainte de toate, trebuie să țineți cont că aceste cizme vin cu sau fără căptușeală. Alegerea rămâne la latitudinea dumneavoastră, deși noi vi le recomandăm pe cele căptușite. Veți întâlni atât căptușeli plușate, cât și căptușeli obișnuite din bumbac. Deci, tot ce trebuie să faceți este să vă hotărâți asupra modelului preferat, după ce vă întrebați și fetița. Astfel, veți dispune de o pereche de ghete fete care va fi pe placul micuței dar se va și adapta cu brio vremii de afară. În continuare, vă vom enumera câteva activități la care puteți asorta cizmele de cauciuc și vă vom spune cum pot ele să facă orice ținută să strălucească.

Idei de asortare

Printre cele mai comune activități ale unei domnișoare se numără mersul la școală, mersul la plimbare cu familia sau chiar excursiile de sezon. Dacă aceasta dispune de o pereche de ghete fete bine aleasă, atunci cu siguranță nu se va lupta cu frigul, indiferent de condițiile meteo. Prin urmare, iată cum puteți asorta cizmele de cauciuc activităților de zi cu zi ale unei fetițe:

  • La școală: majoritatea școlilor cer purtarea uniformei, cel puțin în clasele mai mici. De aceea, pentru mersul la ore pe timp de iarnă vă recomandăm să o îmbrăcați pe cea mică în uniforma în cauză, alături de o pereche de ciorăpei eleganți și cizmele de cauciuc. Astfel, fetița dumneavoastră va avea parte de confort și căldură pe tot parcursul zilei. Cu o astfel de încălțăminte, veți reuși să o încadrați pe copilă atât în normele școlare cât și în cele de modă.
  • La plimbare: în cazul ieșirilor în oraș cu familia pe timp de iarnă, de obicei ne îmbrăcăm cât se poate de casual. Așa se întâmplă și în cazul domnișoarelor: ele adoptă un stil relaxat, pentru cât mai multă libertate în mișcare. Ei bine, aflați că cizmele de cauciuc se potrivesc și acestei activități. Indiferent că micuța poartă trening, blugi, sau chiar o vesta copii, astfel de ghete vor întregi look-ul și o vor feri de frig. Ce poate fi mai frumos decât să vă vedeți copilul zâmbind datorită ținutei comode, în timp ce se plimbă prin târgul de Crăciun?
  • În excursie: când vine vorba de excursii, trebuie să alegeți hăinuțele celei mici cu grijă mai mare. Dacă la școală aveați deja ținuta setată, iar în oraș puteați să o lăsați pe domnișoară să decidă cum vrea să se îmbrace, în cazul vacanțelor la munte trebuie să îi integrați în garderobă și un costum de fâș. Și ce se asortează cel mai bine cu un astfel de costum? Cizmele de cauciuc, bineînțeles. La munte, prin zăpadă și pe derdeluș, este important să îi păstrați micuței picioarele uscate tot timpul, pentru a evita răcelile. De aceea, acest tip de ghete fete sunt cea mai potrivită alegere pentru iarnă. Și astfel, mezina familiei se va putea bucura de vacanța bine meritată alături de cei dragi.
  • De sărbători: și nu în ultimul rând, iată-ne ajunși la a patra ocazie, cea de sărbători. Dacă se obișnuiește să se plece în vizite, sau poate chiar dumneavoastră sunteți cei ce veți primi musafirii anul acesta, asta nu înseamnă că nu vă puteți pregăti copilul de o super festivitate. Dacă cea mică dorește și să iasă la colindat cu prietenele, cu atât mai mult va merita efortul de a vă îmbrăca domnișoara cât mai festiv. De exemplu, alături de rochița călduroasă de crăciuniță și ciorăpeii albi, ca ai Doamnei Crăciun, puteți asorta fără griji cea mai comodă geacă și cizmele de cauciuc, pentru o plimbare prin zăpadă mai frumoasă ca niciodată. Sau dacă vă decideți să primiți familia acasă de sărbători, atunci puteți opta și pentru o pereche de cizme de interior, care vor întregi pe deplin ținuta fetiței. Lăsați-vă imaginația să zboare și cu siguranță îi veți crea cele mai minunate outfituri.

Acestea fiind spuse, iată-ne ajunși la final. Sperăm că articolul nostru v-a fost de folos și că acum vă simțiți inspirat să-i alegeți micuței cele mai folositoare ghete de sezon. Pentru și mai multe ponturi, nu ezitați să navigați mediul online. Pe această cale, vă dorim happy shopping!

Comentarii Facebook