Duminica 28 Aprilie

Cum arată apartamentul de lux al lui Adi Mutu, din Azerbaidjan. Frumoasa soție a „Briliantului” a făcut publice imaginile - FOTO


Adrian Mutu (44 de ani) și soția lui, Sandra (29 de ani), s-au mutat într-un nou apartament, pe litoral în Baku, Azerbaidjan. Frumoasa sa soție a publicat primele imagini din imobil pe Instagram. Antrenorul de fotbal și modelul s-au căsătorit în ianuarie 2016, pe o plajă din Cuba, după doar 10 luni de relație.

Adrian Mutu și soția sa, Sandra, au făcut o nouă schimbare impresionantă în viața lor și s-au mutat într-un apartament de lux în Azerbaidjan, cu o frumoasă vedere către mare. Soția fostului fotbalist a împărtășit câteva imagini pe Instagram cu noul lor imobil, arătând cât de fericită este pentru această schimbare.

m2.jpeg

Antrenorul a plecat în această vară de la Rapid și a acceptat oferta celor de la Azerbaidjan, unde ar câștiga 500.000 de euro pe sezon. Adrian Mutu și soția lui sunt stabiliți în Cluj-Napoca, potrivit Fanatik, iar recent s-au mutat într-un nou apartament, de această dată pe litoral, în capitala Azerbaidjanului, Baku, unde Mutu antrenează echipa de fotbal Neftchi Baku.

casa.jpeg

Comentarii Facebook