Cu ce se ocupă acum Adrian Țuțu, primul câștigător de la ”Românii au talent”


Adrian Țuțu, cel care a câștigat în 2011 prima ediție a show-ului ”Românii au talent”, nu s-a lăsat de muzică și chiar a scos acum piesa ”Merg pe mare”.

Țuțu are acum 29 de ani, iar piesa a filmat-o în Grecia. ”Până să mă întâlnesc cu prietenul meu, Vasilis, care deținea majoritatea yacht-urilor din Thassos, era să fim blocați 9 ore pe un vas de croazieră, pe care ne-am urcat. Și asta pentru că vorbisem cu cel care le deținea, el neînțelegând însă ce vrem să facem. Ne-a pus la dispoziție vasul, dar cu încă 60 de turiști, iar asta ne-a dat peste cap și ne-a mai ținut 2 zile în Grecia. Lucru care ne-a băgat în carantină, pentru că de pe 1 august Grecia a intrat în zona roșie”, a spus Adrian Țuțu, conform Click.ro.

În ultimii ani am tot lucrat la visul meu, să pot ajunge independent. Mi-am dorit un studio profesional, unde să îmi pot face muzica exact așa cum vreau eu și, cu ajutorul lui Dumnezeu, astăzi am tot ce mi-am dorit. Nu m-am oprit la studio, pentru că am vrut să fiu independent cu totul și am reușit să îmi iau și aparatura necesară pentru realizarea clipurilor și pozelor, pentru a avea un pachet complet. Au fost multe care m-au tras în jos, dar nu m-am oprit. Când mulți au crezut că nu mai pot face nimic, eu am investit în mine, pentru a mă dezvolta mental, și toată investiția asta începe să dea roade", ne-a mai povestit Adrian.

Acesta a spus că a dispărut din mediul online, tocmai pentru a munci a-și vedea visul împlinit, fără a spune ce înseamnă exact acest lucru. 

Comentarii Facebook