Cristina Cioran explică de ce a mers la mare, când bebelușul este la incubator: „E foarte greu să accept situația”


Cristina Cioran a fost pusă la colț și judecată aspru după ce în weekend vedeta a plecat la mare cu iubitul ei, Alex Dobrescu. În tot acest timp, bebelușa lor, Ema, născută prematur, este ținută de medici sub atentă observație, la incubator.

Cristina nu are voie să-și vadă copila decât de două ori pe săptămână. Actrița a motivat că a plecat la mare, la mama ei, la Constanța, pentru a uita de trauma nașterii premature prin care a trecut.

„E foarte greu să accept situația”

Ema e bine, se dezvoltă bine, respiră singurică, e pe drumul cel bun, face în fiecare zi un pas important pentru ea. Acolo în salon, la incubator, mai are patru colegi de cameră: două fetițe și doi băieți, care sunt în aceeași situație. Mămicile lor îi pot vedea în aceleași condiții: de două ori pe săptămână, cu test Covid și cu aprobare de la management. Am fost o zi la mare, la mama, eu sunt din Constanța. Eu îi mulțumesc iubitului meu că nu mă lasă să stau în casă, să pic în vreo depresie. E foarte greu să accept situația de fapt. Sper ca într-o săptămână două să iasă de la incubator și să vedem ce pas urmează. E un drum lung”, a explicat actrița, într-un Instastory.

Comentarii Facebook