Cristi Borcea, apariție de senzație în zona de lux a orașului! Au adunat costul hainelor de pe el și au suferit un șoc - FOTO


Cristi Borcea face senzație oriunde merge și este renumit pentru averea impresionantă, pentru numărul mare de neveste și urmași. Ei bine, acum, fostul boss de la Dinamo este și un guru vestimentar, cu peste 20.000 de dolari investiți numai pentru o ținută ce aduce aminte de vremea anilor 90, când lumea umbla în treninguri ”foiță”.

Cristi Borcea a fost surprins în zona de Nord a Bucureștiului, una de mari ”fițe”, îmbrăcat din cap până în picioare cu haine marca Stefano Ricci, un brand de lux, care costă pe măsură.

Geaca are o valoare de 4.350 de dolari, pantalonii de 3.850 de dolari, iar adidașii l-au costat 1.400 de dolari. Această ținută a fost asortată cu o geantă al cărei preț depășește jumătate din suma totală – nu mai puțin de 11.450 de dolari! Investiția în imagine se ridică la 21.050 de dolari.

Deloc modest, Borcea a spus recent că nu își poate cumpăra haine de oriunde, pentru că e prea înalt. ”Eu am probleme (cu hainele). Am 1.90 m înălțime și e o problemă că sunt foarte scurte mânecile la cămăși. Eu sunt cu Tom Fordul și Dolce Gabbana. Nu știu cât poate să coste un costum”, a fost răspunsul oferit de Cristi Borcea. Stefano Ricci este un alt brand preferat de fostul finanțator de la Dinamo.

Capture.JPG

Capture2.JPG

cristi-borcea-1.jpg

Comentarii Facebook