Ținute de damă pentru vara anului 2023 la Sizeer


În acest sezon, redefinim minimalismul, confortul și normcore-ul, dar în același timp experimentăm cu stilul glamour, power dressing și gotic. Atât iubitoarele de minimalism îmbrăcate din cap până în picioare în culoarea bej, cât și cele excentrice, cărora le place să combine culori și motive fără limite, vor găsi ceva pentru ele în acest trend urban. Ce încălțăminte de vară, ținute de damă și inspirații street fac ca lunile însorite să fie de neuitat?

Șlapii - lejeritate de neegalat

Probabil că nicio încălțăminte nu duce cu gândul la vacanță la fel de mult ca slapi dama. Merită să ai un model clasic street la îndemână, cum ar fi Nike Victori One, și să îl asortezi cu pantaloni largi din bumbac și o cămașă simplă, de tip boxy. Versiunea de culoare albă sau neagră se potrivește cu orice, dar poți îndrăzni mai mult și să alegi ceva mai neobișnuit, cum ar fi imprimeul leopard, sau să optezi pentru nuanțe de auriu și argintiu? Dacă preferi modelele din piele, încălțămintea iconică de la Birkenstock este întotdeauna o opțiune. Cu ce să porți acești șlapi super-confortabili? Combină-i cu pantaloni scurți tip baggy și o bluză brodată vaporoasă - o idee de stil urban cu o tentă romantică. Pentru o ieșire seara în oraș, asortează-i cu o rochie casual cu franjuri. Designul simplu al șlapilor permite să dai frâu imaginației și să-ți creezi outfit-ul după propriile reguli - tocmai despre asta e vorba în streetwear!
INT.jpg

Flip-flops – perfect match

Odată ce îți pui flip-flops în picioare, nu mai vrei să-i dai jos niciodată. Această încălțăminte plăcută la purtare cu origini braziliene încape fără probleme într-un rucsac supraîncărcat și îți salvează viața atunci când alte tipuri de pantofi nu reușesc. Optează pentru opțiunea basic în culoarea ta preferată, cum ar fi flip-flops Roxy Viva pentru femei cu detaliile brandului în versiune mini. Modelul arată grozav în combinație cu o rochie casual cu imprimeu floral sau cu pantaloni boyfriend din denim de culoare albastră.

Sandale de damă în prim plan

Nimic nu se poate compara cu sandalele. Această încălțăminte confortabilă reprezintă punctul forte al garderobei de vară. Opțiuni ultra-confortabile pot fi găsite în oferta de la sandale timberland- vezi modelele din seria Ray City. Designul minimalist și structura din piele se potrivesc cu look-ul safari care domnește în jungla urbană. Combină această încălțăminte cu pantaloni scurți în culorile kaki sau verde putred și o cămașă de in cu mânecile suflecate. Dacă preferi formele geometrice oversize în locul inspirațiilor outdoor, mizează pe versiunea Nike Icon Classic, cu o platformă stratificată atrăgătoare. Caracterul spectaculos transformă orice outfit simplu într-unul special - tot ce ai nevoie este o bluză longsleeve de aceeași culoare și pantaloni de trening.

INT (2).jpg

Tenișii – mereu o alegere potrivită  

Vara în oraș se anunță cu multe provocări? Atunci mizează pe o pereche de tenisi dama. Modelele de damă de la Vans sau Converse sunt alegerea perfectă pentru plimbările lungi în zilele însorite. Combinația dintre denim și teniși este ca untul de arahide și gemul - este greu să te gândești la ceva mai bun. Varianta iconică Vans Old School - decorată cu motive interesante, cum ar fi flori, flăcări și faimosul model în carouri - va fermeca pe toți alături de o pereche de blugi tip mom sau pantaloni cargo și a unui trench ușor. Îți plac vibrațiile street cu o tentă rock? Atunci optează pentru Converse Chuck Taylor All Star! Ținutele feminine vor primi accente contraculturale alături de acești teniși. Asortează-i cu pantaloni jogger și un sacou oversize într-o nuanță de lime sau cobalt și vei face o impresie electrizantă oriunde ai merge.

Combină contradicțiile, încalcă regulile și exprimă-te! Outfit-urile de vară sunt cadrul perfect pentru experimente - treci pe la showroom-urile Sizeer pentru mai multă inspirație.

Comentarii Facebook