Celebrul Nelson Mondialu a pierdut procesul cu Bianca Comăniciu, de la Puterea Dragostei


Nelson Mondialu trebuie să îi plătească 6000 de euro despăgubiri Biancăi Comănici, prezentatoare la Kanal D, care a câștigat emisiunea ”Puterea Dragostei”.

Tânăra a fost implicată într-o relație cu Livian, băiatul interlopului clujean, iar apoi a fost jignită în mod public. Tribunalul din Cluj i-a dat câștig de cauză brunetei.

Mă simt eliberată de tot stresul care s-a strâns de atâta timp! Era tot ce îmi doream, să se termine odată pentru totdeauna fiindcă am lucruri mult mai importante de făcut.

Mi-a făcut mult rău acel om și era prea mult pentru mine. A fost o piatră pe inimă și mă bucur că s-a făcut dreptate. Nimeni nu merită să treacă prin așa ceva”, a declarat Bianca, pentru WOwbiz.ro.

Tribunalul Cluj a dispus ca Nelson Mondialu să plătească 30.000 de lei despăgubiri.

Admite în parte cererea de chemare în judecată formulată de reclamanta COMANICI BIANCA-MARIA în contradictoriu cu pârâtul POP NELSON SIMONE și în consecință: Obligă pârâtul POP NELSON SIMONE să achite reclamantei suma de 30.000 lei, despăgubiri pentru prejudiciul nepatrimonial.

Obligă pârâtul POP NELSON SIMONE la încetarea încălcării drepturilor nepatrimoniale ale reclamantei și interzice pentru viitor săvârșirea unor fapte care să aducă atingere drepturilor nepatrimoniale ale reclamantei.

Obligă pârâtul POP NELSON SIMONE să îşi ceară public scuze reclamantei. Compensează cheltuielile de judecată făcute de reclamantă și de pârâtul POP NELSON SIMONE. Respinge ca neîntemeiată cererea de chemare în judecată formulată de reclamanta COMANICI BIANCA-MARIA în contradictoriu cu pârâtul POP NELSON LIVIAN.

Obligă reclamanta să achite pârâtului POP NELSON LIVIAN suma de 1000 lei, cu titlu de cheltuieli de judecată. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare. Cererea de apel se va depune la Tribunalul Cluj-Secția civilă, sub sancțiunea nulității. Pronunțată prin punerea soluției la dispoziția părților prin mijlocirea grefei, azi, 3 noiembrie 2022”, se arată în minuta instanței.

Livian Pop și Bianca Comănici au format un cuplu la emisiunea Puterea Dragostei, iar apoi s-au despărțit, ceea ce l-a înfuriat pe interlopul clujean. 

Comentarii Facebook