Ce spune fiul lui Adi Mutu despre procesul părinților săi. „Briliantul” nu i-a plătit pensia alimentară


Mario Mutu, fiul lui Adi Mutu, a avut o primă reacţie după ce tatăl său nu i-a plătit pensia alimentară. Acesta a vorbit despre ceea ce se întâmplă în familie, după ce mama sa, Alexandra Dinu, l-a dat în judecată pe „Briliant” şi a câştigat procesul.

Reamintim că antrenorul Rapidului s-a trezit cu poprire pe jumătate din salariul său declarat. Trebuie să îi restituie fostei soţii suma de suma de 123.254,15 euro și 419,78 lei. Este pensia alimentară pe care nu a achitat-o pentru Mario.

Tânărul care tocmai a împlinit 20 de ani anunţă că nu a încercat în niciun moment să îi facă rău lui Adi Mutu.

Niciunul dintre ei nu este ipocrit. Una este ce se scrie în ziare, alta e ce se întâmplă pe bune. Eu, să fiu sincer, nici nu citesc ziarele, nu mă interesează. Dar în ziare e ceva, viața reală este altceva. Nu știu! Nu mă interesează. Nu e că nu vreau să zic, dar nu știu. Eu chiar le am pe ale mele. Procese… eu nu am făcut rău nimănui, niciodată, din punctul ăsta de vedere al procesului lor și treburile lor sunt mari. Eu sunt mare, ei sunt mari. Este normal… Tata are soție frumoasă, copil frumos, frățiorul meu, Tiago. Fiecare cu treburile lui. Ce se întâmplă în ziare, ce scrie lumea, nu mă interesează și nici nu vreau să știu”, a declarat Mario Mutu pentru fanatik.ro.

Mario s-a înscris la facultate şi nu locuieşte alături de mama lui.

Mama stă unde vrea, în principiu. Momentan este în țară, cred. Era în țară, nu știu dacă între timp a plecat. Atâta timp cât este fericită… Nu dau din casă”, a mai spus fiul lui Adi Mutu.

Antrenorul Rapidului are patru copii. Adi Mutu a fost căsătorit prima dată cu Alexandra Dinu, cu care îl are pe Mario. După, a fost împreună cu Consuelo şi are două fete din acel mariaj, pe Maya şi Adriana. Din 2015 este alături de Sandra, cu care îl are pe Tiago.

Comentarii Facebook