Duminica 28 Aprilie

Cătălin Măruță a jignit nepermis oamenii de pe platforma Threads


Noua platformă Threads atrage tot mai mult public, iar derapajele sunt la ordinea zilei. Una dintre persoanele care e avut un derapaj șocant pe această aplicație este chiar prezentatorul Cătălin Măruță. Vedeta PRO TV a jignit în mod cumplit utilizatorii și a făcut referire și la persoanele care suferă de retard mintal.

Este de notorietate că valul de ură de pe aplicație este de-a dreptul toxic. Cyberbullying-ul s-a răspândit ca un virus și a cuprins nu doar utilizatorii obișnuiți, oamenii de rând, ci și numeroase vedete, creatori de conținut și mai nou importanți oameni de televiziune.

Măruță s-a certat cu oamenii, dar a primit și mult hate. 

Cătălin, acum 6 ani eram in coma și era televizorul pornit pe emisiunea ta. M-am trezit din coma și l-am oprit încă un miracol făcut de tine”, este mesajul pe care l-a primit prezentatorul.

Off! Nu pot să cred că nu ți-au spus adevărul până astăzi! Știu cazul tău, nu erai în comă... pe fișa medicală scria negru pe alb: Retardare mintală, tulburări comportamentale și emoționale cu debut de obicei în copilărie și adolescență, tulburări mintale și de comportamt datorate utilizării substanțelor psihoactive! Acum afli și tu și prietenii tăi adevărul despre tine!”, a fost răspunsul inițial oferit de Cătălin Măruță, dar pe care ulterior l-a șters și l-a înlocuit cu alt mesaj.

Ți-am salvat viața! Trebuie să faci cinste…. (am mai bagat o fisă)”, a spus Cătălin Măruță.

Prezentatorul a continuat atacurile. ”Cătălin lăsând glumele... Se vede că bula mass-mediei, imaginea și perfecționismul și controlul, păstrarea imaginii, te-au cam deviat de la morala și valorile pe care le reprezinți, mai ales că ești o persoană celebră... Te-au cam dat peste cap... Gândește-te că ai prieteni, familie etc care vor vedea ce ai scris... Nu îți dau hate, toată lumea merită o a doua șansă... Revino-ți și gândește-te bine la ce postezi și comentezi. Ai și CNA-ul în spate, sponsorizări, contracte etc...”, a fost reacția unui internaut.

Incredibil! Locul unde toată lumea are dreptul să înjure… să facă mișto… iar dacă tu spui unuia în mesaj că e „retardat mintal…” toată lumea este afectată! Ar fi minunat să existe un CNA aici…”, a răspuns Cătălin Măruță continuând scandalul.

Ulterior, după ce și-a dat seama ceea ce a făcut, Măruță și-a cerut scuze.

Comentarii Facebook