Miercuri 6 Iulie

Care este tipul de bărbat cel mai bun în dormitor


Caracterul unui bărbat influențează performanţele sexuale, alături de condiția fizică, se arată într-un studiu publicat în revista de specialitate “Evolutionary Psychology”.

Cei mai doriți bărbați sunt cei amuzanți

Cercetarea arată că bărbații amuzanți sunt cei mai doriți și apreciați pentru performanţele lor sexuale.

Cei care fac glume bune sunt nu numai atrăgători, ci şi mai buni la pat, numărul de orgasme avute de femei în timpul sexului cu un bărbat amuzant fiind mai ridicat decât cel avut de femeile care fac sex cu bărbaţi care nu au un simt al umorului dezvoltat. ”Bărbaţii cu simţul umorului au aptitudini sociale, de comunicare mai bine dezvoltate şi mai multă încredere în sine”, explică Gordon G. Gallup Jr., profesor coordonator al cercetării.

Un bărbat amuzant lângă casă, alungă gândurile negre

Femeile se relaxează mai mult în compania acestui tip de bărbat. ”Femeile în relaţii de cuplu cu bărbaţi care au un simt al umorului dezvoltat se simt şi mai protejate, cel mai probabil pentru că umorul diminuează din impactului pe care-l poate avea orice situaţie problematică sau periculoasă”, a mai spus Gordon G. Gallup Jr., atrăgând atenţia că acest aspect favorizează relaxarea psihică şi emoţională a femeii, fiind astfel mult mai predispusă la a avea orgasme în timpul sexului.

Sondaj de opinie

Sunteți de acord ca CFR Cluj să joace pe Cluj Arena?

Urmăriţi-ne

Newsletter

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi cele mai noi stiri!

Comentarii Facebook