Cântăreața Georgiana Lobonț a pierdut sarcina: ,,Mi-aș fi dorit acest bebeluș cu tot sufletul”


Îndrăgita interpretă clujeană Georgiana Lobonț a anunțat că a pierdut sarcina. Aceasta a aflat că sarcina s-a oprit din evoluție, luni, în timpul unui control de rutină. Artista era însărcinată pentru a treia oară, iar în momentul în care a pierdut sarcina avea 7 săptămâni. La control, alături de ea se aflau și cei doi copii ai ei, dar soțul acesteia Rareș Ciciovan nu era prezent.

„Am așteptat să-i ascultăm inimioara. Domnul doctor cu care i-am născut pe copii este un om extraordinar. Tot la el am mers și cu cel de-al treilea, doar că nu a mai stat în puterile noastre tot ce s-a întâmplat. Sarcina s-a oprit din evoluție. Am avut o stare de șoc, dar în același timp mă simțeam în putere, o forță pe care tot Dumnezeu mi-a dat-o pentru că sunt mamă a doi copii frumoși și sănătoși, iar asta e cea mai mare binecuvântare, asta mi-a venit prima oară în minte ca semn de consolare, iar ei erau cu mine în acel moment”, a scris Georgiana Lobonț pe o rețea de socializare.

După ce s-a liniștit, Georgiana Lobonț a revenit în mediul online menționând că se simte în regulă și este în continuare recunoscătoare pentru tot.

 „Nu m-am gândit niciodată că o să trec prin așa ceva…Mi-e greu că trebuie să vă spun, dar vreau să știți că sunt bine. Suntem bine, Dumnezeu e bun cu noi și ne-a dat tot ce ne-am dorit. El știe cel mai bine când trebuie să ne ia sau să ne dea ceva. Cred în El cu tot sufletul și nu sunt supărată, dar am o stare apăsătoare pentru că mi-aș fi dorit acest bebeluș cu tot sufletul și l-am așteptat cu drag”, a precizat cântăreața.


Comentarii Facebook