Miercuri 24 Aprilie

Bassam Dabbas, Hairstylist-ul vedetelor, jefuit la sala de fitness. Ce făcea cu 60.000 de lei la el


Hairstylist-ul vedetelor, Bassam Dabbas, s-a dus la sala de fitness cu 60.000 de lei, a pus banii în vestiar și apoi a fost anunțat că a fost jefuit.

Mi-au spart uşa de la vestiar şi mi-au luat tot ce era acolo”, povesteşte Bassam Dabbas. Cei 60.000 de lei ar fi fost încasările de la salon și reprezentau salariile angajaților. 

Am intrat la sală, m-am schimbat. Erau două-trei persoane, trei persoane, arătau diferit la faţă, şi erau în vestiar”, îşi aminteşte Bassam Dabbas. Indivizii l-au urmărit în sala de sport, iar după câteva minute a fost anunțat că i s-a spart uşa de la vestiar. 

M-am dus după ei, nu i-am găsit, am sunat la Poliţie şi a venit Poliţia în 5 minute, a luat amprente, a luat tot ce trebuie”, povesteşte Bassam Dabbas. ”Au fost puse în aplicare patru mandate de percheziţie domiciliară, în Municipiul Bucureşti, în urma cărora au fost depistați și conduși la audieri cei doi tineri, de 16 și 17 ani, bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de furt calificat”, a declarat Crina Eşanu, de la Poliţia Capitalei.

Cei doi suspecți au fost arestaţi de magistraţi pentru 30 de zile. 

Problema este că ”regele coafurilor în România”, Bassam Dabbas, nu și-a recuperat încă banii. 

Printre clientele lui se numără Anamaria Prodan, Ilinca Vandici, Bianca Drăgușanu sau Betty Salam.

Comentarii Facebook