Andy Popescu, idolul tinerilor, a explicat cum a făcut mușchi atât de repede: Iau o mică doză!


Andy Popescu, un personaj devenit vedetă după clipurile de pe YouTube unde își prezintă viața de milionar, a vorbit și despre consumul de steroizi. 

Întrebat dacă ia suplimente, acesta a spus că lucrurile sunt simple: ”Testiculele bărbaților produc steroizi, produc testosteron. E foarte simplu, eu iau o doză mică de testosteron. Dacă vrei să spui că iau steroizi, ai putea să spui că iau steroizi, doar că diferența între a lua o doză de steroizi care înseamnă să îți reîmprospătezi hormonii actuali și abuzul de steroizi, care sunt doze de 10 ori mai mari, e o diferență enormă. Una e să iei o linguriță de Nutella, alta e să iei un borcan de Nutella într-o zi.

Dacă întrebi un medic, da, iau steroizi, dar iau atât cât am nevoie la 40 de ani. Am 43 de ani, mă simt ca la 20, pentru că se numește «replacement therapy». Pentru că al meu corp nu mai produce, bag din exterior. Deci da, iau steroizi, dar este mai sănătos să iei o doză mică de steroizi după 40 de ani. Iau steroizi ca să ajung la nivelul unui tânăr de 25 de ani, dar cei care iau steroizi de obicei iau de 10 ori nivelul”, a explicat Andy Popescu, pentru Cancan tv.

Andy Popescu are aproape 700.000 de urmăritori pe YouTube. Familia lui Andy Popescu a moștenit un teren în valoare de câteva milioane de euro lângă București, iar de atunci a avut mai multe afaceri, nu toate profitabile. 

Acum are în garaj un BMW M6, un BMW i8, un Lamborghini Aventador și o Tesla Model 3, mașini care însumează peste  500.000 euro, pe care le închiriază. El a construit și  un ansamblu rezidențial în București și, ca orice om de succes, ține cursuri de dezvoltare personală. 

Comentarii Facebook