Andra este criticată de fani: ”O să ajungi precum Gabriela Cristea” - VIDEO


Îndrăgita artistă Andra le-a atras atenția fanilor cu anumite lucruri naturale pentru vârsta ei, dar care pe fani le deranjează. 

Andra a ajuns la 37 de ani, iar fanii ei au comparat-o deja cu prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea, care are 49 de ani.

Într-un videoclip publicat pe rețelele de socializare, cântăreața a fost acuzată că s-a îngrășat și a fost chiar asemănată cu prezentatoarea de televiziune.

”O să ajungi precum Gabriela Cristea”, „Mare te-ai făcut, măi Andra”, „Știi vorba aia ... banii îngrașă”, „Gabriela Cristea cântă?”, „Voce frumoasă, talent are, dar ... la cum arată ar trebui să se apuce de muzică populară”, „Pe la sală când?”, ”Obosește din cauza greutății ... Își pierde suflul”, au comentat internauții pe TikTok.

Au existat și cei care i-au luat apărarea artistei și sunt de părere că aspectul nu este important: ”O femeie deosebită și arată super bine pentru vârsta ei”, „Toți cred că artiștii nu se îngrașă și sunt veșnic tineri”, „Dacă o iubește și o respectă bărbatul ei, e de ajuns”, „Andra, o cântăreață care are curajul să se simtă bine și să iasă pe scenă așa cum este și nu se sfiește de nimic. Jos pălăria”, „Singura greutate pe care o deține Andra este VOCEA”, „În mod normal, singurele comentarii asupra greutăți corporale ale unei femei de obicei o fac bărbații, dar observ ca NOI FEMEILE nu ne susținem deloc”, sunt de părere alți internauți.

@mioaragreavu1

♬ sunet original - Mioara Greavu

Comentarii Facebook