Duminica 28 Aprilie

Cum îți alegi încălțămintea pentru ținutele de toamnă


Vremea capricioasă a sezonului de tranziție s-a instalat deja, iar abordarea vestimentară devine o provocare. Imaginea este importantă, eleganța primează, însă și confortul este un criteriu de luat în calcul. Pentru că încălțămintea este punctul forte al oricărei ecuații vestimentare, având puterea de a schimba radical o ținută, îți oferim câteva idei despre cum o poți alege corect.

În primul rând, la Fashion Days vei găsi o ofertă variată de încălțăminte de damă pentru acest sezon. Așa că poți căuta inspirație pentru ținutele tale de toamnă.

Cum să îi alegi pantofii în funcție de stilul de îmbrăcăminte

1. Botinele – sunt cele mai iubite accesorii feminine ale sezonului, pentru că au eleganță și versatilitate. Există nenumărate modele de botine pe care le poți purta aproape la orice. Pe lângă faptul că oferă rafinament vestimentației, cele cu toc înalt îi complimentează și silueta, creând iluzia unui trup mai înalt și mai subțire. Pentru ținuta de birou, poți alege botine cu toc stiletto sau cu toc gros. La vestimentația smart casual, cu jeans, se potrivesc botinele Chelsea care, deși au talpa plată, au o structură rafinată.

2. Bocancii – sunt apreciați pentru confort și pentru stilul cool pe care îl insuflă imediat ținutelor. Aceștia îți vor menține picioarele calde pe timp de ger, uscate pe timp de ploaie și îți va da un aer modern, indiferent unde vei merge. Piese extrem de versatile, bocancii pot fi purtați în timpul liber, în călătorii, în vacanțe urbane sau la munte, chiar și în serile de distracție în oraș.

3. Cizmele – la fel de apreciate ca și bocancii, aceste piese au o imagine mai elegantă. Ele oferă confort termic pentru o suprafață mai mare și au un coeficient ridicat de eleganță. Poți alege variante din piele pentru ținutele de zi și modele din piele întoarsă pentru seară. Și aici gama este extrem de vastă. Există modele pentru orice ocazie și orice stil vestimentar. Cizme cu toc stiletto, modele cowboy, variante inspirate din modele de echitație, cizme până la jumătatea gambei, până la genunchi sau până la jumătatea coapsei, poți alege orice te reprezintă mai bine.

4. Ghetele UGG – reprezintă o categorie specială care vine cu un grad ridicat de confort termic, obținut prin construcția lor din piele de oaie, tratată pentru a fi rezistență la umiditate, și lână pe interior. Acestea oferă piciorului căldură dar nu îi permite să transpire. Pentru că sunt extrem de apreciate, acestea pot fi purtate la orice tip de ținută casual, sport sau chiar smart-casual. Sunt versatile, foarte rezistente și te vor putea însoți peste tot: la munte, în oraș, în călătorii. Talpa extrem de confortabilă te ajută în zilele în care stai mult în picioare sau ai drumuri multe de făcut, așa că acestea devin prima opțiune pentru ținutele de toamnă.

Comentarii Facebook