Anamaria Prodan, mesaj plin de emoție despre fostul soț: „E un om cum puțini se nasc! Îl iubesc și acum!”


Anamaria Prodan trece printr-un complicat proces de divorț cu Laurențiu Reghecampf. Impresara a făcut de nenumărate ori, declarații controversate în legătură cu Reghe, însă pare să aibă o cu totul altă atitudine față de Tiberiu Dumitrescu. Fostul ei soț o ajută să ia decizii inclusiv în privința băiatului lui Laurențiu Reghecampf, Bebeto. Cel mic o va urma pe Sara la Academia din SUA, iar fostul baschetbalist este cel care a aranjat totul pentru copilul lui Reghe. 

Noi vorbim orice, luăm decizii chiar și pentru Bebe în ziua de azi. N-am cu cine, le iau cu Tibi și cu prietenii noștri și finii mei. Deci, un om cum puțini se nasc. Eu îl iubesc și acum foarte tare pe Tibi și pe Irina, pe soția lui. În viața asta, dacă este ceva care nu merge, este păcat să ții doar pentru tine, pentru că este o dovadă cumplită de egoism. În lumea asta totul este trecător și trebuie să lași. Uite, noi l-am lăsat pe Reghecampf. Asta e viața lui, acolo poate el să stea, acolo se simte el bine, rămâi acolo. Există viață după Reghecampf”, a declarat Anamaria Prodan. pentru Antena Stars.

Impresara a precizat că nu crede că există grad de comparație între cei doi bărbați cu care a fost căsătorită, apreciind că Tibi Dumitrescu este net superior lui Laurențiu Reghecampf. 

Tibi este un bărbat puternic, este un bărbat care a fost baschetbalist, provine dintr-o familie fabuloasă. Vorbești despre lucruri care în timp le realizezi. Cât de mult ai trage de cineva, dacă este o chestie limitată, nu poți niciodată mai mult. M-am gândit că dacă Reghe e prins ca un elastic și eu îl trag, mă rugam la Dumnezeu să se rupă de aici, dar el s-a rupt din partea cealaltă”, a mai spus Prodan.

Comentarii Facebook