6 greșeli care te fac să pari mai în vârstă. Ce trebuie să schimbi neapărat la părul tău



6 greșeli care te fac să pari mai în vârstă. Alături de machiaj și vestimentație, coafura este foarte importantă pentru aspectul fizic al fiecărei femei. Dacă știi cum să îți pui în valoare atuurile și să maschezi micile imperfecțiuni poți străluci, însă o singură greșeală te poate face să pari mai în vârstă. Cei mai buni hairstyliști au explicat care ar fi tunsorile și culorile care te îmbătrânesc. Iată 6 greșeli frecvente. Vezi ce trebuie să schimbi neapărat la părul tău.

6 greșeli care te fac să pari mai în vârstă

Cei mai buni hairstyliști explică faptul că părul te poate face să arăți mai în vârstă, atunci când alegi o culoare sau o formă care nu te avantajează. De aceea este important să știm exact cel fel de coafură ni se potrivește. Chiar dacă îmbătrânirea este un proces normal al vieții, anumite lucruri te pot face să pari mult mai tânără.

Look-ul la păr are această proprietate: te poate ajuta fie să arăți mai tânără cu 10 ani, fie să arăți mai în vârstă cu 10 ani. Nu cred că este o problemă să fii sau să arăți în vârstă dacă asta îți dorești, dar cred că nu vă doriți acest lucru neapărat de fiecare dată”, a explicat hairstylistul vedetelor, Sorin Stratulat.

6 greșeli care te face să pari mai în vârstă. Părul prea lung

Cea mai frecventă greșeală este aceea de a nu ține cont de lungimea părului. Părul prea lung îmbătrânește, spune specialistul. Acesta alungește figura fetei, nu are volum, este prea greu și poate scoate în evidență ridurile. Totuși, dacă vrei să ai părul mai lung poți alege o coafură bob, dar lungimea să fie neapărat până la umeri. Dacă depășește această parte a corpului, părul va atrage atenția asupra posibilelor semne ale îmbătrânirii.

6 greșeli care te fac să pari mai în vârstă. Părul prea blond

Crezi că ți se potrivesc culorile mai deschise? Ei bine, atunci mergi la un salon specializat și consultă-te cu hairstylist-ul deoarece un păr prea blond te poate îmbătrâni. Această nuanță poate fi nepotrivită pentru pielea ta și îți poate aduce niște ani în plus. Atunci când părul este prea blond sau prea decolorat, vei arăta cu 10 ani mai bătrână! Un exemplu este Rita Ora. La un moment dat, vedeta optase pentru o nuanța foarte albă, dar care a renunțat, odată cu trecerea timpului, la blondul ultra deschis, optând pentru un ton mai cald. Învață din greșelile ei!

6 greșeli care te fac să pari mai în vârstă. Părul neutralizat incorect

Specialiștii nu recomandă încărcarea părului cu tot felul de nuanțe, deoarece te îmbătrânesc și nu arată deloc bine. Dacă vrei să ai blond fără galben, atunci trebuie să elimini această culoare prin decolorare. Procedeul trebuie repetat până în punctul în care poți elimina prin neutralizare galbenul rămas în firul de păr!

6 greșeli care te fac să pari mai în vârstă. Prea mult volum

Volumul exagerat al părului te poate îmbătrâni. E adevărat că multor femei le stă foarte bine cu puțin volum, dar cel mai bine este să te consulți cu stilistul tău despre opțiunile produselor pentru volum sau despre o tunsoare care să te avantajeze.

6 greșeli care te fac să pari mai în vârstă. Tunsul în scări excesiv

Tunsoarea în scări a fost cândva la modă, dar lucrurile au evoluat. Această coafură îți oferă un aspect de îmbătrânire, mai ales dacă obișnuiești să folosești și spray pentru volum. Renunță la această coafură, deoarece vei arăta mai în vârstă cu 10 ani!

6 greșeli care te fac să pari mai în vârstă. Părul prea scurt

Nu ai motive să îți tunzi părul foarte scurt, mai ales dacă acesta este sănătos și bogat. Trebuie să alegi o formă corespunzătoare, care să te avantajeze și care să se aranjeze ușor, fără prea multe bătăi de cap.


Comentarii Facebook