5 sfaturi pentru personalizarea cadourilor pentru angajați


Există ceva special în a primi un cadou personalizat. Vă face să vă simțiți apreciat și important! Toată lumea merită să simtă acest sentiment de apreciere, iar angajații dvs. nu fac excepție.

Nimic nu este greșit dacă urmați calea generică, cum ar fi oferirea de dulciuri sau carduri cadou, dar gândiți-vă cât de apreciați se vor simți angajații dvs. atunci când urmați o cale mai personalizată! Există o mulțime de opțiuni de cadouri personalizate, dar, mai întâi, există câteva sugestii de care trebuie să țineți cont pentru ca acest cadou să iasă în evidență.

Iată care sunt cele mai utile sfaturi atunci când vine vorba de personalizarea cadourilor și recompenselor pentru angajații dumneavoastră.

1. Luați în considerare personalitățile angajaților

Primul pas pentru a vă decide asupra unor cadouri personalizate pentru angajați este să luați în considerare personalitățile din echipa dvs. Ultimul lucru pe care vi-l doriți este să dăruiți ceva care l-ar putea face pe unul dintre angajații dvs. să se simtă inconfortabil. De exemplu, aveți un birou plin de introvertiți? Dacă da, s-ar putea să nu doriți să le oferiți tuturor bilete la o expoziție comercială aglomerată.

Birourile sunt pline de toate tipurile de personalități. Încercați să adaptați alegerea de cadouri personalizate la diferitele trăsături de personalitate din echipa dvs.

2. Amintiți-vă de anul trecut

Angajații dvs. au dat lovitura în acest an? A existat vreun fel de experiență notabilă prin care ați trecut cu toții împreună? Dacă da, încercați să legați această notă personală cu cadoul dvs. Cadourile înseamnă mult mai mult atunci când adoptați o abordare sinceră.

Înseamnă foarte mult să știți că cineva și-a făcut timp să personalizeze un cadou! Procesul poate suna dificil, așa că începeți să planificați din timp dacă aveți o ocazie specială care se apropie.

3. Țineți cont de tendințe

Vă mai amintiți când era la modă să oferiți fidget spinners? Nu puteați să mergeți nicăieri fără să vedeți pe cineva cu unul în mână. Fiecare an are propriul set de tendințe, așa că asigurați-vă că le aveți în vedere atunci când vă gândiți la opțiunile de cadouri personalizate.

Oferirea unui obiect la modă angajaților dvs. îi va face să se simtă apreciați, iar ei își vor aminti mereu momentul în care l-au primit! Încercați să includeți un mic obiect la modă împreună cu unul mai semnificativ.

4. Respectați-vă bugetul

Ultimul lucru pe care și-l doresc angajații dvs. este să existe dificultăți financiare pentru că ați cheltuit prea mult pe cadouri personalizate de sărbători. Există o mulțime de opțiuni de cadouri accesibile care vor fi apreciate de echipa dvs., așa că nu este nevoie să exagerați, dacă nu se încadrează în buget.

Cadouri accesibile, cum ar fi ochelarii de soare personalizați și gențile reutilizabile, toate sunt alegeri excelente. Când vine vorba de oferirea de cadouri, nu este vorba despre cât de mult cheltuiți. Dacă vă gândiți puțin, cadourile dvs. vor fi cu siguranță apreciate.

5. Oferiți ceva util

Nimeni nu vrea ca darurile lor să adune praful într-un sertar de vechituri. Cel mai bun mod de a evita acest lucru este să vă asigurați că alegeți un obiect util. Cadouri cum ar fi recipientele de băuturi și bateriile externe sunt aproape garantate că vor fi folosite o mulțime de ori.

Faceți un pas mai departe, oferind un obiect de care angajații dvs. au menționat că au nevoie. Ați auzit că toți nu mai suportă capsatoarele? Ați auzit pe cineva menționând că le-ar prinde bine o umbrelă nouă? Faceți un pic de brainstorming pentru a oferi ceva care este atât util, cât și atent.

Care este un cadou bun de oferit angajaților?

Cele mai bune cadouri pe care le puteți oferi angajaților dvs. sunt cele personalizate și care arată că vă pasă. Articole precum jachetele și servietele personalizate sunt cadouri utile și simple, care vor fi folosite de foarte multe ori.

Dacă nu vă puteți decide, încercați să adaptați cadoul la afacerea dvs. sau la rolurile angajaților dvs.

Comentarii Facebook