Gadgetul împotriva hoților: Telefonul cu SPRAY PARALIZANT


Dacă ai trecut printr-o experiență neplăcută sau doar simți nevoia de protecție, acum ai un gadget care te poate ajuta să faci acest lucru: carcasa de telefon cu spray paralizant incorporat.

Un astfel de accesoriu are avantajul că nu dă de bănuit, spre deosebire de clasicul spray care îi pune în gardă pe răufăcători şi îi face să devină, de cele mai multe ori, şi mai agresivi.


 

Accesoriul de care vorbim este în esenţă o carcasă de protecţie, dar care, spre deosebire de carcasele banale, are în componenţă un mic cartuş ce conţine o substanţă deloc prietenoasă cu ochii şi cu nasul celui aflat în raza de acţiune. Se acţionează cu un buton poziţionat pe rama dispozitivului.

Orificiul prin care se pulverizează substanţa beneficiază de protecţie împotriva declanşărilor accidentale. Această siguranţă este recomandată să fie trasă în special dacă ai copii cărora le place să se joace cu telefonul tău, în caz contrar existând pericolul de accidentare.

Momentan, carcasa cu spray paralizant este disponibilă doar pentru iPhone 4 / iPhone 4S şi poate fi comandată în Statele Unite. Preţul este de 39,95 dolari.


Sursa: go4it.ro

Comentarii Facebook