Eleva de ZECE de la Șincai pleacă în Anglia la facultate: Pregătirea nu e la fel de bună la noi - VIDEO

 

Una dintre elevele care au terminat examenul de Bacalaureau cu media zece, la Liceul Gheorghe Șincai, va studia în Anglia.

 

Alexandra Neag a povestit că s-a pregătit foarte mult, în special în ultimul an de studiu. ”M-am pregătit, cel puțin în clasa a douăsprezecea, sistematic. Cu ajutorul profesorilor de la clasă, care au avut o contribuție foarte mare am reușit să mențin această pregătire și să fiu aproape pregătită înainte de examen. Am mai repetat când am terminat liceul. Nu mă așteptam să iau zece pentru că aveam emoții la Psihologie, dar s-a adeverit a fi un lucru bun și am fost surprinsă”, a spus Alexandra.

 

Am aplicat în Anglia la Essex, la Facultatea de Criminologie, și am fost acceptată. Condiția era să iau o anumită medie la BAC și asta nu mai e o problemă. Să sperăm că în toamnă reușesc să plec”, a spus clujeanca. 

 

Despre întoarcerea în țară, tânăra a spus că: ”Depinde de oportunitățile de aici, de ce se întâmplă când terminăm facultatea. Să sperăm că da”.  

 

Tânăra s-a interesat și despre posibilitatea de a studia în România, dar ”pregătirea nu e la fel de bună. Prefer să îmi fac studiile afară”.

 

Alexandra Neag a fost premiată astăzi de primarul Emil Boc. Ea a primit suma de 1.000 de lei.

 

Una dintre clujencele cu ZECE la BAC mai are două surori care au luat tot ZECE, anii trecuți - FOTO

Comentarii Facebook