Zona Food Court, restaurantele și cafenelele din Iulius Mall Cluj s-au redeschis (P)


Dacă îți place să „călătorești” prin intermediul experiențelor culinare și să deguști preparate inedite din diverse colțuri ale lumii, vino să te bucuri, după o lungă perioadă de timp, de oferta bogată și atmosfera primitoare a restaurantelor și cafenelelor de la Iulius Mall Cluj! Toate locațiile sunt pregătite să te întâmpine cu responsabilitate și măsuri de siguranță!

Ți-a fost dor de o masă la restaurantul preferat alături de cei dragi? Te poți bucura din nou de o cină specială sau de o gustare delicioasă în restaurantele și cafenelele din Iulius Mall Cluj. Ai prilejul să descoperi bucătăria italiană, americană, asiatică, mexicană, englezească sau pe cea tradițională. Siguranța ta este pe primul loc, iar Iulius Mall Cluj a implementat un pachet complet de măsuri de distanțare fizică și de protecție. Calitatea aerului este foarte importantă, astfel că sistemul de ventilație funcționează cu un procent de 100% aer proaspăt, fără recirculare. În plus, mesele sunt dezinfectate după fiecare client și sunt amplasate la o distanță de cel puțin doi metri, personalul poartă echipament de protecție, poți împărți masa cu maximum încă cinci prieteni și ai la dispoziție facilități pentru igienizarea mâinilor.

La Iulius Mall Cluj te poți desprinde de agitația urbană și să te delectezi cu o incursiune culinară oferită de varietatea celor peste 20 de restaurante din zona foodcourt. Pentru siguranța clienților, capacitatea de locuri a fost înjumătățită și mesele rearanjate, asigurând o distanțare optimă.

Ai cel puțin cinci motive să iei masa în oraș! Atmosfera vibrantă, specialitățile apetisante, compania prietenilor, servirea impecabilă, în siguranță. Acum poți savura și în interior o cafea și deserturi artizanale la Quartz by Nescafé, specialitatea Starbucks favorită sau un espresso revigorant de la Sweet Cafe. De experiențe culinare asiatice ai parte la Wasabi Running Sushi, iar dacă pofta te trimite către bucătăria bunicii, trebuie să încerci specialitățile restaurantelor Marty și Casa Dacilor. Dacă tot ce îți dorești este o pizza proaspăt scoasă din cuptor, nu ezita să intri la Pizza Hut.

În continuare, te poți bucura de ultimele zile călduroase și pe terasele restaurantelor, cafenelelor și a food court-ului Iulius Mall Cluj, unde poți îmbina perfect experiențele gastronomice deosebite cu momentele de relaxare.Comentarii Facebook