Vineri 23 Aprilie

Zbor Cluj - Dubai din decembrie, de pe Aeroportul Cluj. AFLĂ detalii

 

Un zbor Cluj-Napoca - Dubai va fi operat din luna decembrie de pe Aeroportul Internațional Cluj. 

 

Wizz Air va opera două zboruri pe săptămână, marțea și sâmbăta, din Cluj-Napoca către Dubai World Central Airport. Wizz Air a fost prima companie aeriană care a operat zboruri către Dubai World Central în 2013. 

 

Cu acest nou serviciu, Wizz Air oferă în total de pe baza sa din Cluj-Napoca 21 zboruri regulate către 11 țări din Europa și Orientul Mijlociu. Biletele pe noua rută Wizz Air către Dubai vor fi puse în vânzare începând de astăzi și pot fi rezervate pe wizzair.com.

 

Directorul General al Aeroportul Internațional ”Avram Iancu” Cluj, David Ciceo, a declarat: ”Ne bucură mult decizia companiei aeriane Wizz Air de a introduce zborul Cluj-Napoca - Dubai, acesta reprezentând o premieră pentru Aeroportul Internaţional  „Avram Iancu” Cluj, nicio altă companie aeriană nu a mai operat această destinaţie până în prezent. Împreună cu compania Wizz Air vom coopera pentru promovarea şi creşterea atractivităţii zborului de pe Cluj, fiind convinşi de succesul pe care îl va avea ruta. Aceasta este o destinație mult căutată și credem că se va bucura de aprecierea pasagerilor clujeni și a celor din întreaga Transilvanie”.

 

De asemenea, Daniel de Carvalho, purtătorul de cuvânt al Wizz Air, a declarat: ”Suntem încântați să anunțăm o astfel de destinație interesantă pentru zborurile noastre din Cluj-Napoca. Noua rută către Dubai întărește poziția de lider de piață a WIZZ în România și consolidează oferta noastră de destinații de vacanță populare pentru clienții din Transilvania. Decizia de a crește oferta de servicii către Dubai din România vine ca urmare a rezultatelor bune de care ne-am bucurat cu ruta București-Dubai. Suntem siguri că acest nou serviciu va fi foarte bine primit de către clienții noștri, care se pot bucura de acum de o vacanță într-o destinație foarte populară pe tot parcursul anului, grație tarifelor scăzute Wizz Air”.

 

Aeroportul Dubai World Central Airport a fost conceput pentru a deveni principalul centru de aviație din regiune și este prognozat să devină unul dintre cele mai tranzitate aeroporturi din lume în următorii zece ani.

 

Biletele pe noua rută Wizz Air către Dubai vor fi puse în vânzare începând de joi, 4 iunie, și pot fi rezervate pe wizzair.com începând de la 269 de lei.

 

Prețul de 269 de lei va crește cu siguranță, acesta conținând toate taxele, cheltuielile obligatorii și un bagaj de cabină mic incluse.

Comentarii Facebook